
Nowa odsłona ruby - RB2 0
Znana z poszukiwania nowości w przemyśle czekoladowym belgijska firma Callebaut® wypuściła na rynek swoją kolejną perełką z czekolady rubinowej o skróconej nazwie RB2.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Znana z poszukiwania nowości w przemyśle czekoladowym belgijska firma Callebaut® wypuściła na rynek swoją kolejną perełką z czekolady rubinowej o skróconej nazwie RB2.
więcejPolacy uwielbiają świeże pączki oraz lody. Nic więc dziwnego, że Doble – koncept stworzony przez Wojciecha Rzepeckiego – z marszu zaskarbił sobie sympatię gdańszczan i nie tylko.
więcejZe świata napojów do krainy wysokiej jakości rzemieślniczych lodów. Jadalne perfumy wzbogacą rożki i kubeczki, dodając lodom nieznany dotąd zmysłowy wymiar, który był trudno uchwytny z powodu niskich temperatur serwowania tego deseru.
więcejZbliża się okres wielkonocny. Przygotowaliśmy zbiór achiwalnych receptur Mistrza Branży z lat 2019-2024.
więcejKarolina i Piotr to rolnicze małżeństwo, które od 2018 uprawia 2,5 hektarową malinowo-jeżynową plantację w Twardocicach (Dolny Śląsk). Plantacja położona jest na Pogórzu Kaczawskim w Geoparku UNESCO Krainie Wygasłych Wulkanów, a idealny punkt widokowy plantacji stanowi Ostrzyca – największy wygasły wulkan w Polsce.
więcejJak Michał Sowa łączy nowoczesne rozwiązania z rodzinnymi tradycjami, wdrażając strategię rozwoju firmy? Czy piekarz może nie pracować nocą? Dlaczego warto wprowadzić do oferty magdalenki? W czym tkwi sekret idealnie puszystej babki wielkanocnej? Ile powinna kosztować porcja lodów w tym sezonie? Wgryzajcie się w nowe wydanie!
więcejNowoczesna piekarnia to miejsce, gdzie można nie tylko kupić pieczywo, ale także napić się kawy, zjeść coś słodkiego lub śniadanie czy przekąskę.
więcej