...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Raz, dwa, trzy – zamykasz piekarnię TY!

    Raz, dwa, trzy – zamykasz piekarnię TY! 0

    Nie chcesz, aby to spotkało twój zakład, choć wiesz, że tendencje przemawiają na korzyść producentów przemysłowych, że markety opanowały już 60% rynku sprzedaży pieczywa, że co jakiś czas ktoś z najbliższej konkurencji się zamyka. Mimo to nadal uważasz, że CIEBIE to nie dotyczy? Że TOBIE się uda?

    więcej
  • Nowe wydanie kwietniowe Mistrza Branży już dostępne!

    Nowe wydanie kwietniowe Mistrza Branży już dostępne! 0

    Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie? Z czego produkuje się anielskie włosie? Czym Artur Nijakowski i Wojciech Golic zachwycili jury Mistrzostw Polski w Deserze na Talerzu? Nowe wydanie już na Was czeka!

    więcej
  • Jeśli nie czekolada, to co? Alternatywy dla kakao

    Jeśli nie czekolada, to co? Alternatywy dla kakao 0

    Rosnące ceny kakao i problemy związane z jego produkcją zmuszają branżę cukierniczą do poszukiwania nowych surowców. Według prognoz ceny kakao mogą nadal rosnąć, co sprawia, że czekolada staje się produktem ekskluzywnym.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Babka wielkanocna

    Babka wielkanocna 0

    Babka jest emblematycznym ciastem polskiej Wielkanocy. Występuje jako drożdżowa, piaskowa, biszkoptowa. Wypieka się ją w różnych smakach: klasycznym, cytrynowym czy czekoladowym. Najpiękniejsza jest ta stożkowa, niektórzy przygotowują ją również w keksówkach.

    więcej
  • Co nowego w lodach?

    Co nowego w lodach? 0

    Jakie smaki, formy i dodatki będą królować w lodziarniach w nadchodzącym sezonie? Jakie nowinki przyciągną uwagę klientów? Świat lodziarstwa nieustannie się zmienia, a właściciele lodziarni co roku poszukują nowych pomysłów, by zaskoczyć klientów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe