...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Koncepcje odpieku są różne

    Koncepcje odpieku są różne 0

    Piekarze dysponują dzisiaj różnorodnymi narzędziami do tworzenia własnych koncepcji punktu odpieku sklepowego, a tym samym do wykreowania pozycji na rynku. Mimo tego, jak różnorodne mogą być koncepcje punktów z odpiekiem, jedno pozostanie zawsze tematem wspólnym – właściwy piec. To od niego wiele zależy.

    więcej
  • Za kulisami restauracji: Jak osiągnąć sukces w gastronomii

    Za kulisami restauracji: Jak osiągnąć sukces w gastronomii 0

    Sektor gastronomiczny jest jednym z najbardziej dynamicznych i konkurencyjnych rynków. Sukces w tej branży wymaga nie tylko doskonałej kuchni, ale także umiejętności zarządzania, marketingu i znajomości najnowszych trendów. Ten artykuł przybliży, jakie elementy są kluczowe dla prosperującej restauracji.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Roślinna z(a)miana

    Roślinna z(a)miana 0

    Coraz więcej firm decyduje się na wprowadzenie do swojej oferty roślinnych produktów. Wielu producentów branży cukierniczej i piekarniczej zauważa potrzebę zaspokojenia rynku właśnie takimi wyrobami.

    więcej
  • Najstarszy chleb ddkryty przez archeologów w Turcji

    Najstarszy chleb ddkryty przez archeologów w Turcji 0

    Na słynnym stanowisku archeologiczny, Çatalhöyük, odkryto wykopalisko, które może zmienić dotychczasowe przekonanie na temat tego jak wiele wieków może przetrwać chleb. Ten znaleziony w Turcji liczy ponad 8 tys. lat!

    więcej
  • Jedyne w swoim rodzaju świderki

    Jedyne w swoim rodzaju świderki 0

    Latem Polacy uwielbiają jeść dania z grilla, gofry i lody. Choć w miejscowościach turystycznych budek oferujących świderki nie brakuje, często w każdej smakują one dokładnie tak samo. I kojarzą się z niekoniecznie dobrej jakości mrożonym deserem.

    więcej
  • Cukrowy beton

    Cukrowy beton 0

    Sugarcrete® stanowi niskoemisyjną alternatywę dla cegieł opracowaną przez Uniwersytet Wschodniego Londynu (UEL). Materiał łączy włókna trzciny cukrowej pozostałe po produkcji cukru ze spoiwami piaskowo-mineralnymi, dzięki czemu powstają cegły, które mają sześciokrotnie mniejszy ślad węglowy niż te tradycyjnie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe