...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Szef kuchni pisze: Magia świąt…

    Szef kuchni pisze: Magia świąt… 0

    Przychodzi taki czas w roku, kiedy wszyscy się radują, siadając do kolacji, i spędzają razem czas, kosztując dwunastu powtarzanych co roku potraw. Uśmiechają się, dzielą opłatkiem i życzą sobie zdrówka, bo jak będzie zdrowie, to na resztę marzeń zarobimy. Piękny czas… tak, ale z miesięcznym wyprzedzeniem?!

    więcej
  • Świątecznie, choć bez mąki i cukru

    Świątecznie, choć bez mąki i cukru 0

    Fit Cake już dawno udowodniło, że nie jest zwykłą kawiarnią. Idzie własną „bezukrową” drogą i co raz zaskakuje ofertą dla osób, które mają specjalne dietetyczne wymagania. W tym roku na święta przygotował nie tylko ciasta bez cukru i fikuśne fit desery, ale też bezglutenowe kluseczki, pierogi i paszteciki.

    więcej
  • Drucik do produkcji... chleba 3D!

    Drucik do produkcji... chleba 3D! 0

    SYGNIS i REBREAD – inicjatywa, której celem jest rozwiązanie problemu marnotrawstwa pieczywa na świecie – to wspólny projekt związany z drukiem 3D! Zaraz, zaraz – chleb i druk 3D? Jak to połączyć? Okazuje się, że nie tylko się da, ale również może to być bardzo potrzebne.

    więcej
  • Polskie ziarno od RPA po Egipt. Jak radzimy sobie w Afryce?

    Polskie ziarno od RPA po Egipt. Jak radzimy sobie w Afryce? 0

    Polskie ziarno w Afryce? Brzmi egzotycznie, a przecież od lat trafia na ten kontynent nawet co czwarta tona polskiego zboża. Eksportujemy też makaron i inne przetwory zbożowe. W grudniu polscy producenci dołączą do wystawców podczas Food Africa w Kairze.

    więcej
  • Viennoiserie, krok po kroku

    Viennoiserie, krok po kroku 0

    Dla pasjonatów francuskich wypieków pojawiła się nie lada gratka - książka francuskiego piekarza – cukiernika Cyrilla van Der Stuyft. W całości skupiona na sztuce wypiekania viennoiserie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe