...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Niby chachor, a robi tyle dobra

    Niby chachor, a robi tyle dobra 0

    Gliwicki Chachor robi trochę zamieszania. Konkretnie, miesza mąkę z wodą i zakwasem. Piecze chleby. Jak w otwarciu piekarni pomógł mu fach kowala i czy obecny biznes jest rentowniejszy niż prowadzenie burgerowni albo restauracji wegańskiej? O swojej drodze do chleba opowiada Stanisław Kulczyna, właściciel piekarni Chachor.

    więcej
  • Pochwała rzemiosła w nowoczesnym wydaniu

    Pochwała rzemiosła w nowoczesnym wydaniu 0

    We Wrocławiu, na miejscu dawnego sklepu „Społem”, powstała piekarnia Plon, której wnętrze w sposób niezwykły zaprojektowała inż. arch. Natalia adamczyk z pracowni N’concept.

    więcej
  • Projektantki słodkiego stołu

    Projektantki słodkiego stołu 0

    Słodki stół, czyli pięknie zaaranżowana przestrzeń pełna deserów, stał się nieodłącznym elementem współczesnych przyjęć. Trend ten zyskał popularność na całym świecie, zaskakując gości nie tylko smakiem, ale i wyglądem serwowanych słodkości.

    więcej
  • Wszędobylskie alergie pokarmowe

    Wszędobylskie alergie pokarmowe 0

    Alergie pokarmowe stają się coraz powszechniejszym zjawiskiem, dotykając zarówno dzieci, jak i osoby dorosłe. Wpływają nie tylko na codzienne życie osób, których dotyczą, ale również na podejmowane przez nie wybory żywieniowe czy styl życia.

    więcej
  • Kwas chlebowy – do picia i pieczenia

    Kwas chlebowy – do picia i pieczenia 0

    Idealny napój na upalne dni to kwas chlebowy. Świetny też do zrobienia chłodnika, przyrządzenia gulaszu wołowego, pieczeni, żeberek, a nawet kiełbasy. Funkcjonują w Internecie także związane z tym napojem przepisy z miksologii, nie pomijając receptury na „grzaniec” z kwasu chlebowego.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe