
Najważniejsze święto branży cukierniczo-lodziarskiej już w styczniu! 0
SIGEP 2023 wystartuje w wielkim stylu z deserami w roli głównej, od 21 do 25 stycznia w centrum wystawienniczym w Rimini.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
SIGEP 2023 wystartuje w wielkim stylu z deserami w roli głównej, od 21 do 25 stycznia w centrum wystawienniczym w Rimini.
więcejSłynny francuski wypiek serwowany z okazji święta Trzech Króli zyskał nowego mistrza. Jest nim 37-letni Hervé Bodet.
więcejFirma Master Martini Polska Sp. z o.o. - gwarantując rozwój oraz ciekawe wyzwanie zawodowe poszukuje kandydatów na stanowisko: doradca technologiczno-handlowy w zakresie produkcji i sprzedaży lodów rzemieślniczych.
więcejWyobraźmy sobie, że przydomowa piekarnia, oprócz ulubionych bułeczek cynamonowych czy świeżego chrupiącego chleba, zaskoczy klienta możliwością zjedzenia śniadania lub lunchu.
więcejProducent pieców i systemów chłodniczych Wachtel z Hilden (Nadrenia Północna-Westfalia) złożył wniosek o ogłoszenie upadłości i obecnie stara się o restrukturyzację i reorganizację przedsiębiorstwa w ramach samodzielnej administracji.
więcejFirma Firmenich po raz 11 ogłosiła Smak Roku. Tym razem jest to pitaja, czyli smoczy owoc. Pochodzący z meksyku owoc kaktusa koresponduje swoją kolorystyką i przesłaniem do Koloru Roku instytutu Pantone.
więcejŚwiąteczne zwyczaje Skandynawów są tak bogate, że ich pełny przegląd zająłby kilka tysięcy stron. Wobec czego w tym artykule skupimy się na bożonarodzeniowym pieczywie i ciastach pieczonych w krajach tego regionu, poznacie także ciekawostki związane ze świętami Bożego Narodzenia.
więcej