
Adam Małysz wraca w jeszcze lepszej formie 0
Po dwóch dekadach czekoladowa figura słynnego skoczka narciarskiego wraca w nowym wydaniu, wykonanym przez mistrza słodkiej rzeźby Damiana Wiśniewskiego.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Po dwóch dekadach czekoladowa figura słynnego skoczka narciarskiego wraca w nowym wydaniu, wykonanym przez mistrza słodkiej rzeźby Damiana Wiśniewskiego.
więcejJustyna Sekunda o upartym dążeniu do celu i pukaniu do drzwi klienta premium. Aleksandra Gostomska i Paweł Ignaciuk o przekazywaniu historii i emocji w ciastkach. Tomasz Dudek o potędze inwestowania w siebie. A także: dziecko w lodziarni, papier waflowy na torcie i malina w cukiernictwie.
więcejWstajesz rano, bo inaczej budzik nie przestanie dzwonić. Kawa, papieros, trening czy spacer z psem? Każdy ma inny poranek. Bo każdy jest odpowiedzialny za to, jak wygląda jego dzień, praca, życie.
więcejRosnące ceny towarów i usług sprawiają, że firmy ponoszą coraz wyższe koszty. jednak w maju wystawcy targów Polagra mogą zagwarantować sobie najlepsze ceny za udział w tegorocznej edycji i gwarancję ich utrzymania w następnym roku. Jak to zrobić?
więcejWymagania ze strony konsumentów zmieniają się. Obecnie już nie tylko klasyczne kryteria, takie jak cena, mają wpływ na ich decyzje zakupowe. Coraz ważniejsze są środowisko produkcji, skutki środowiskowe i wartość produktów. Współcześni konsumenci zwracają uwagę przede wszystkim na wyroby wysokiej jakości.
więcejMediolańska babka znana jest od stuleci, bo jej początki sięgają XV wieku, kiedy to narodziła się jako wykwintny chleb sowicie nadziewany kandyzowanymi owocami.
więcejZ każdym promieniem słońca, wiosna budzi nas do życia, na nowo. Po miesiącach stonowanych kolorów i zimowych odcieni zieleni przyszedł czas, by torty zakwitły wiosennymi kwiatami, pełnymi słońca i energii. Oczywiście tymi z cukru!
więcej