...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Świąteczne wydanie Mistrza Branży już dostępne!

    Świąteczne wydanie Mistrza Branży już dostępne! 0

    A w nim: jak pracować z makiem, by upiec makowiec doskonały. Budowanie domku z piernika. Na czym polega nieuczciwa konkurencja? Receptury na świąteczne i zimowe specjały. Rozmowa ze zwycięzcą Master Baker 2023. A na naszej okładce żywa legenda świata czekolady i cukiernictwa - mistrz Ramon Morato.

    więcej
  • Żurawina wraca do łask

    Żurawina wraca do łask 0

    Gdy jesień puka do drzwi, warto sięgnąć po świeżą żurawinę, która po odpowiednim przygotowaniu nie ma sobie równych. W tym małym i niepozornym owocu, uznawanym za najzdrowszy na świecie, drzemie wielka moc. Choć popularność żurawiny rośnie, to jej ogromny potencjał wciąż czeka na odkrycie.

    więcej
  • Pierniki przez okrągły rok

    Pierniki przez okrągły rok 0

    Choć pierniki szczególnym zainteresowaniem cieszą się w grudniu, Anna Sosnowska, czyli Piernikowa Mama, równie mocno skupia się na nich w każdym innym miesiącu.

    więcej
  • Telme RIBOT – kucharz wielu talentów

    Telme RIBOT – kucharz wielu talentów 0

    Współczesność stawia na indywidualizm i spersonalizowane rozwiązania. Zewsząd padają stwierdzenia, że jeśli coś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. Wielozadaniowe urządzenie RIBOT od firmy Telme zadaje kłam tej teorii i pisze swoją wersję wielofunkcyjności.

    więcej
  • Justine Guerné – wschodząca gwiazda francuskiego czekoladnictwa

    Justine Guerné – wschodząca gwiazda francuskiego czekoladnictwa 0

    Francuskie nazwiska takie jak choćby Pierre Hermé, Alain Ducasse, Dom Czekolady Bernachon czy Maison Pralus na stałe wpisały się w historię francuskiego cukiernictwa. To tylko nieliczne przykłady. Mistrzów jest o wiele więcej i każdego roku do tego grona dołączają inni. Ostatnio głośno jest o Justine Guerné.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe