...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Winterhalter, materiał promocyjny

Niezbędne wsparcie w trakcie przedświątecznej gorączki

W okresie przygotowań do Świąt Wielkanocnych, gdy zapotrzebowanie na słodkie wypieki i tradycyjne pieczywo gwałtownie rośnie, cukiernie i piekarnie stają przed wyzwaniem zwiększonej produkcji. Każdemu klientowi zależy, by jego ciasto było gotowe na czas.

Wielu, mimo upływu terminu na przyjmowanie zamówień, ma nadzieję, że uda im się jeszcze załapać na wielkanocną babę lub mazurka. W tym gorącym okresie sprawnie działająca zmywarka to nieocenione wsparcie w zakładzie cukierniczym lub piekarniczym. Czyszczenie form z przypalonych resztek ciasta, czy usuwanie lepkich warstw z tac wymaga urządzenia, które sprosta tym zadaniom bez narzekania. Zmywarki Winterhalter zaprojektowane po to, by wspierać cukiernie i piekarnie, dzięki nowoczesnej technologii umożliwiają oszczędność energii, czasu i wody, dbając przy tym o jakość mycia.

 

Dostaniesz wypieków, gdy zobaczysz efekt
Każdy, kto ma doświadczenie w pieczeniu, wie, jak trudne jest usunięcie zabrudzeń po produkcji. Ma też świadomość, że niedomyta blacha wpływa na smak wypieków. Resztki spieczonego ciasta czy słodkiego nadzienia mogą stać się prawdziwym wyzwaniem. Zmywarki Winterhalter, zaprojektowane dla przemysłu cukierniczego i piekarniczego, radzą sobie z najtrudniejszymi zabrudzeniami, gwarantując czystość i higienę na każdym etapie produkcji. Są przystosowane do mycia wszelkiego rodzaju naczyń i narzędzi, zapewniając imponujące rezultaty, również w przypadku narzędzi używanych do przygotowywania gorących przekąsek.

Zaawansowana technologia mycia – z miłości do słodkości
To nie frazes! Seria UF marki Winterhalter to grupa urządzeń wyróżniających się solidną konstrukcją i ogromną mocą, zapewniająca doskonałe rezultaty mycia nawet w ekstremalnych warunkach. Dzięki opcji systemu wstępnego namaczania TurboZyme i zastosowaniu specjalnego środka zmiękczającego Crust Cracker możliwe jest sprawne usunięcie zaschniętych i spieczonych zabrudzeń jeszcze przed właściwym cyklem mycia. Nie tylko ułatwia to proces czyszczenia, pozwala także zaoszczędzić czas i wysiłek, a nawet pominąć ręczne mycie wstępne. Jeżeli nie musisz korzystać z opcji regularnego usuwania mocnych, zaschniętych zabrudzeń, Winterhalter rekomenduje także doskonałe zmywarki podblatowe i kapturowe. Zapytaj eksperta i dowiedz się, która maszyna będzie najbardziej pomocna.

 

Dopasowane do potrzeb każdego zakładu
Rozmiar ma znaczenie, zwłaszcza w branży gastronomicznej, gdy przestrzeń bywa ograniczona. Winterhalter oferuje zmywarki w różnych rozmiarach, dostosowane do potrzeb każdego zakładu. Niezależnie od wielkości piekarni czy cukierni, można znaleźć urządzenie, które efektywnie poradzi sobie z każdą ilością naczyń i narzędzi, potrzebnych do utrzymania dobrego tempa produkcji.

Nikt nie mówił, że będzie łatwo? My mówimy!
Pomimo zaawansowanej technologii, zmywarki Winterhalter są zaprojektowane z myślą o prostej, intuicyjnej obsłudze. Ekrany dotykowe i przyciski szybkiego uruchomienia umożliwiają łatwe korzystanie z maszyny, a dostępne akcesoria, takie jak wózek z koszem, usprawniają mycie i sortowanie naczyń. Nie potrzeba długich szkoleń ani grupowego analizowania instrukcji, interfejs jest intuicyjny, a po instalacji maszyna od razu jest gotowa do pracy.

Piekarze i cukiernicy polecają
Zaufanie do zmywarek Winterhalter jest regularnie potwierdzane przez ekspertów branży. Ekspertów, czyli doświadczonych piekarzy, cukierników, właścicieli gastronomii dostarczających klientom świeże wypieki. Jochen Baier, właściciel piekarni Bäcker Baier w niemieckim Herrenberg, łączy tradycyjne rzemiosło z najnowszą technologią i współczesnym zarządzaniem. Dla Jochena ważne było znalezienie solidnych partnerów biznesowych. Dlatego, gdy przyszło do wyboru techniki zmywania, zdecydował się na Winterhalter. Zmywarka do garnków i przyrządów kuchennych serii UF jest używana w obszarze produkcji piekarni. Solidny i mocny zestaw dzięki wysokiemu ciśnieniu mycia zapewnia czysty sprzęt.

Elastyczne rozwiązania finansowe
Jeżeli przeczuwasz, że zmywarki Winterhalter sprawdzą się w twoim zakładzie, ale obawiasz się, że zakup profesjonalnej zmywarki zbyt mocno obciąży aktualny budżet, nie przejmuj się. To oczywiste, że każdy klient ma własne wymagania, a tradycyjny zakup nie jest idealnym rozwiązaniem dla każdego. Winterhalter oferuje także atrakcyjną formę najmu długoterminowego. By poznać szczegóły oferty, wejdź na stronę wynajmjzmywarke.pl. Konsultanci marki chętnie posłuchają o potrzebach twojego biznesu, by zaproponować maszynę, która spełni wszystkie wymagania, zarówno te techniczne, jak i budżetowe.

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji