...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Zrozumieć mąkę

    Zrozumieć mąkę 0

    Co sprawia, że mąka doskonale sprawdza się w jednym, a zawodzi w innym wypieku? Czy mąki z owadów to przyszłość, która nas czeka? Dlaczego mąki z pradawnych zbóż stają się coraz popularniejsze?

    więcej
  • Zmysłowa szarlotka

    Zmysłowa szarlotka 0

    Kruche ciasto z jabłkami znane jest od stuleci. Proste, wprost idealne połączenie kwaśnego i słodkiego smaku oraz kruchego ciasta z wilgotnymi, miękkimi jabłkami sprawia, że szarlotce oprzeć się trudno. Czym różni się od jabłecznika? Jakie jest idealne ciasto do szarlotki? I które odmiany jabłek sprawdzą się najlepiej?

    więcej
  • Misja - ocalić rzemiosło

    Misja - ocalić rzemiosło 0

    Jak odróżnić prawdziwy chleb od tego z półproduktów niskiej jakości? Co się stanie, jeśli z mapy Polski znikną manufaktury oraz rzemieślnicze zakłady? Jak łączy się kupowanie pieczywa w takich miejscach z dbałością o planetę? Zobacz wywiad w formie wideo z Mirosławem Kurkiem, prezesem stowarzyszenia Rzemieślnik.

    więcej
  • Czy robimy wszystko, co w naszej mocy?

    Czy robimy wszystko, co w naszej mocy? 0

    Bardzo łatwo przychodzi nam czekanie na to, aby ktoś coś w końcu zrobił dla piekarzy czy cukierników. Wiele razy słyszałem: państwo powinno uregulować kwestie nazewnictwa związane z piekarnią, chlebem, rzemiosłem itp.

    więcej
  • Jak zmniejszyć rachunki za prąd?

    Jak zmniejszyć rachunki za prąd? 0

    Energia elektryczna to aktualnie jeden z większych czynników kosztotwórczych w każdej firmie. Jej ceny na Towarowej Giełdzie Energii wzrosł y od 2019 roku ponad trzykrotnie. Do 2030 roku prognozuje się stał y wzrost cen energii powyżej poziomu inflacji.

    więcej
  • O co chodzi z tym rzemiosłem?

    O co chodzi z tym rzemiosłem? 0

    Rzemieślnicze lody, piwa, czekolady i chleby. Temat rzemiosła stał się w ostatnich latach niezwykle popularny w branży. Czym właściwie jest owo rzemiosło? Czy istnieje jakaś oficjalna definicja? Kto ma prawo określać swoje produkty jako rzemieślnicze? Przyjrzyjmy się tej niezwykle istotnej i wielowątkowej kwestii.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe