...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Truskawkami zaczęła się jagodowa sztafeta dla rzemieślniczych lodziarni

    Truskawkami zaczęła się jagodowa sztafeta dla rzemieślniczych lodziarni 0

    W Polsce nie brakuje rzemieślników, którzy tworzą lody od podstaw, więc najwyższa pora stworzyć mapę rzemieślniczych lodziarni Polski i zacząć je promować na szerszą skalę. Właśnie ruszyła Jagodowa sztafeta, czyli promocja lodów na bazie polskich świeżych owoców. Lodziarzu, daj się poznać i dołącz do sztafety!

    więcej
  • Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 2 oszczędności)

    Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 2 oszczędności) 0

    Nasza firma przeżywa kryzys. Sprawa to poważna, tylko dla części z nas jest nadzieja. Pytanie brzmi: dla kogo? Czy wszyscy, którzy znaleźli się w tarapatach, odnajdą się w tej trudnej sytuacji, a może tylko nieliczni staną znowu na nogi?

    więcej
  • Czysty Talerz: Jedz zdrowiej z Gwyneth Paltrow

    Czysty Talerz: Jedz zdrowiej z Gwyneth Paltrow 0

    Gwyneth Paltrow to nie tylko aktorka nagradzana Oscarami, ale też autorka bestsellerowych książek kucharskich z listy „New York Times”, 16 maja br. – nakładem wydawnictwa Promise – na polskim rynku ukaże się publikacja "Czysty talerz" - wyjątkowa książka kucharska z ponad 100 przepisami, w tym deserami!

    więcej
  • Czas na polskie superowoce! W lodach

    Czas na polskie superowoce! W lodach 0

    Producenci owoców jagodowych zapraszają na lody. Z truskawki, malin, porzeczki, borówki, jagody kamczackiej
    i aronii – bo to owoce wyjątkowo smaczne i zdrowe, a w ich produkcji i eksporcie jesteśmy jednym ze światowych liderów. Dołącz do jagodowej sztafety w rzemieślniczych lodziarniach!

    więcej
  • 20 mln zł dla szkolnictwa zawodowego na Śląsku

    20 mln zł dla szkolnictwa zawodowego na Śląsku 0

    Sposobem na promocję szkolnictwa zawodowego i podniesienie jego poziomu na Śląsku ma być dofinansowany ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego projekt „Śląskie. Zawodowcy”. Przeznaczony dla uczniów oraz nauczycieli szkół branżowych oraz techników trzyletni program wsparcia rusza we wrześniu.

    więcej
  • Deser z opowieścią podany. Nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek!

    Deser z opowieścią podany. Nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek! 0

    Ponad 70 przepisów na słodkie i wytrawne wypieki oraz desery – wśród nich te tradycyjne (w odświeżonej wersji) i inspirowane kuchnią azjatycką. Do tego interesujące felietony i piękne, proste, jasne zdjęcia. 17 maja br. ukaże się nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek, a 22 maja br. Warszawie spotkanie premierowe!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe