...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Targi potrzebują wsparcia, by przetrwać

    Targi potrzebują wsparcia, by przetrwać 0

    Przedsiębiorcy związani przez cały czas swojej zawodowej działalności z branżą targową znajdują się dziś w bardzo trudnej sytuacji. Zastój, brak zleceń i wizja długotrwałego lock downu zmusza poszkodowanych do szukania pomocy.

    więcej
  • Grzech XXI wieku, czyli o marnotrawstwu żywności

    Grzech XXI wieku, czyli o marnotrawstwu żywności 0

    Nawet jedna trzecia jedzenia trafia do kosza. 16 października obchodzony jest Światowy Dzień Żywności, co jest dobrą okazją do przyjrzenia się globalnemu problemowi i wyzwaniu związanemu ze stratami i marnotrawstwem żywności.

    więcej
  • Polacy jedzą coraz mniej chleba?

    Polacy jedzą coraz mniej chleba? 0

    Choć na mapie Polski przybywa rzemieślniczych piekarni i odżywa sztuka pieczenia na zakwasie, statystyki mówią same za siebie - jako naród zjadamy mniej chleba, niż jeszcze rok temu.

    więcej
  • Niebieskie jedzenie, czyli niezdrowe?

    Niebieskie jedzenie, czyli niezdrowe? 0

    Kolorem roku 2020 wg Pantone został classic blue. Szybko stał się motywem przewodnim odzieży, makijażu, wnętrz i domów. Czy może on sprawdzić się także w branży gastronomicznej? Przekonajmy się!

    więcej
  • Planujemy wyprawę klienta – skuteczna strategia sprzedaży

    Planujemy wyprawę klienta – skuteczna strategia sprzedaży 0

    Wyobrażasz sobie zdobycie ośmiotysięcznika bez wcześniejszego zaplanowania wyprawy? To niemożliwe! Tymczasem wielu przedsiębiorców próbuje osiągnąć szczyt popularności wśród konsumentów bez ustalania strategii działania. To błąd, jeśli go popełniasz, łatwo się poddać albo pobłądzić. Mam na to sposób!

    więcej
  • Ciasto francuskie i półfrancuskie

    Ciasto francuskie i półfrancuskie 0

    Lektura dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się przygotowywania wszystkich rodzajów ciast. Omawiamy surowce, metody produkcji, skupimy się też na tym, co zrobić, aby wypieki zawsze się udawały. Uzupełnieniem teorii są tutoriale pokazujące etapy przygotowania poszczególnych ciast.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe