...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Filmy instruktażowe

Jak działa e-learning?

Jak działa e-learning?

Zobacz (42:30)

Szymon Konkol, nauczyciel, który od paru ładnych lat rozwija e-learning i konsekwentnie propaguje te formy w nauczaniu zawodu, przedstawił proste i nieodpłatne narzędzia przydatne w konstruowaniu materiałów e-learningowych, tj. e-booki, platformy Moodle i serwisy Wiki.

PELION Wiromat

PELION Wiromat

Zobacz (0:19)

Automatycznie wylewa masy biszkoptowe lub inne półpłynne masy na papier wypiekowy i na blachę. W ciągu 4 sek. idealnie rozprowadza masę na całej powierzchni blachy.

więcej
Sympozjum "Lody włoskie i sorbety"

Sympozjum "Lody włoskie i sorbety"

Zobacz (5:33)

Uczniowie biorący udział w szkoleniach w ramach Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego (MAMZ), poznali metody produkcji lodów włoskich i sorbetów. Sympozjum poprowadził Szymon Wolański - technolog lodziarstwa Savpol Sp. z o.o.

Nowość firmy Bayard - Koronki Dekoracyjne Sugar Veil

Nowość firmy Bayard - Koronki Dekoracyjne Sugar Veil

Zobacz (7:12)

Samouczek na temat tworzenia jadalnej koronki do ozdabiania ciast, gorącej czekolady i deserów.

Nowa hala produkcyjna MASZ Gliwice

Nowa hala produkcyjna MASZ Gliwice

Zobacz (5:44)

Prezentujemy pierwsza część z cyklu filmów "MASZ Gliwice - Twój partner w biznesie". Film przedstawia działanie nowej hali produkcyjnej.

więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe