25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Regulacja cyfrowa pozwala na bardzo dokładną regulację ilości i temperatury dozowanej wody.
Duże elektroniczne wyświetlacze znacznie ułatwiają pracę z urządzeniem. Wyświetlacz niebieski pokazuję ilość dozowanej wody, natomiast czerewony jej temperaturę. Parametry można prosto wprowadzić za pomocą panelu dotykowego.
Najprostrzy model SD-180 to cicha, automatyczna dzielarka ssąca przeznaczona do podziału wszystkich rodzajów ciast. Wzmocniona konstrukcja ramy, absolutna dokładność dzielenia kęsów ciasta jak i łatwa obsługa i konserwacja maszyny to cechy, które czynią dzielarkę SD-180 przydatną w każdej piekarni.
Tłok ssący współpracujący z opatentowanym dwudrożnym systemem sprężynowym, półokrągłe komory i tłoki zapewniają optymalną i delikatną obróbkę, zapobiegając nadmiernemu „męczeniu” ciasta.
Nóż dzielący wykonany ze stali kwasoodpornej bezpośrednio przylega do leja załadowczego, co pozwala na całkowite opróżnianie leja podczas pracy.
Zakres gramatur: 35 – 2300 gram. Wydajność: 750 – 1800 szt./godzinę. Bardzo cicha praca maszyny: 72 dB(A). Zasilanie 1,1 kW
Piec obrotowy C-Seria jest urządzeniem kompaktowym, zaprojektowanym tak, aby umożliwić instalację w pomieszczeniach o ograniczonej powierzchni.
System dwukierunkowego obrotu wózka skraca czas wypieku, obniża koszty produkcji i gwarantuje powtarzalny produkt.
Piece obrotowe C-Seria mogą być stosowane do wypieku szerokiej gamy wyrobów: chleba, bułek, bagietek, wypieków cukierniczych, chleba foremkowego itp.
Piec posiada szereg zalet, które wyróżniają go na tle konkurencji, tj: • izolowana podłoga w energooszczędnej wersji ECO+ • dwukierunkowy system obrotu wózka • bardzo wydajny kulowy system zaparowania • system Sveba Connect (zdalna kontrola nad pracą pieca, np. temperatura, zaparowanie, wysyłanie przepisów pomiędzy piecami) • nowej generacji panel dotykowy SD Touch II.
Wałkowarki typu Lam posiadają zwartą i ergonomiczną konstrukcję.
Po pracy ramiona podnoszone są do góry, dzięki czemu maszyna nie zajmuje dużo miejsca na zakładzie. W tej pozycji można również wygodnie wyczyścić maszynę.
Sterowanie maszyną jest bardzo proste, co znacznie ułatwia jej obsługę. W maszynie są stosowane wyjmowane zgarniacze.
Konstrukcja maszyny umożliwia wałkowanie szczególnie cienkich produktów - do 1 mm.
Piec obrotowy I-series został stworzony z myślą o ciężkim, przemysłowym wypieku pieczywa, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Jego konstrukcja umożliwia wypiek trzech wózków jednocześnie. Pozwala to na znaczne zmniejszenie zużycia energii (relatywnie piec zużywa o 35% mniej energii niż piece jedno czy dwuwózkowe) oraz redukcję kosztów przy zakupie urządzenia i jego instalacji.
Nowoczesne systemy i rozwiązania techniczne, bardzo efektywny wymiennik ciepła, doskonała izolacja termiczna, to cechy pozwalające zaspokoić wymagania każdego piekarza, którego celem jest wysoka jakość wypieku oraz niskie koszty energii i serwisu.
Opis produktu: • Ogrzewanie: elektryczne, gazowe, olejowe. • Doskonała izolacja termiczna wełną skompresowaną. • Wewnątrz i na zewnątrz wykonany ze stali kwasoodpornej. • Duża, podwójna szyba rewizyjna w drzwiach, wykonana ze szkła odbijającego ciepło, dobrze oświetlona. • Piec szybko się dogrzewa, gwarantuje duże oszczędności energetyczne. • Drzwi otwierane na prawą stronę. • Bardzo efektywny kulowy system zaparowania. • Maksymalna temperatura wypiekowa 350°C. • Podczas wypieku wózki znajdują się na platformie wypiekowej wykonanej ze stali nierdzewnej. • Slow start – sterowanie obrotem platformy za pomocą falownika. • Funkcja ekonomiczna – gdy piec nie jest używany przez okres powyżej 1 godziny, sam obniża temperaturę w komorze wypiekowej do 100°C. • Płynna regulacja prędkości pracy turbin nadmuchowych- funkcja szczególnie przydatna przy wypieku serników i delikatnych produktów
Linie krojąco-pakujące Hoba zawsze są wykonywane zgodnie z wytycznymi klienta. Konfiguracja urządzeń zależy od wydajności, wymiarów pomieszczenia, układu maszyn oraz rodzaju krojonego i pakowanego pieczywa.
W pełni automatyczny zestaw składający się z krajalnicy HSA-2, automatu pakującego HBS i transportera klipsującego z drukarką daty HTA15S pozwala na pakowanie bez udziału ludzi. Bardzo duża wydajność linii – do 3600 szt./h – umożliwia przemysłowe wykorzystanie maszyn.
Możliwość zaprojektowania linii z detektorem metali.