25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Prebiotyki to składniki odżywcze niepodlegające trawieniu, które wpływają na 3 kluczowe obszary w trosce o nasze zdrowie: - wspierają wzrost przyjaznych bakterii w jelitach - pomagają w różnych problemach trawiennych - wzmacniają układ odpornościowy
Pieczywo mieszane na naturalnym zakwasie z dodatkiem proszku jogurtowego z podwyższoną ilością błonnika. Charakterystyczny smak i aromat jest uzyskany przez kompozycję słodów.
PROMOCJA
Przy zakupie 90 kg mieszanki CHLEB ŚLĘŻAŃSKI, odbierz zestaw - 500 szt. torebek z logo akcji i zapakuj wyjątkowe śródziemnomorskie bagietki!
Szczegóły akcji poniżej.
Receptuty z użyciem Chleba Ślężańskiego.
BAGIETKA OLIVES
Receptura: CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 1000 g Mąka pszenna T-550 4000 g Drożdże 100 g Woda 4100 g Mąka razowa żytnia T-2000 300 g Oliwki zielone 500 g
Metoda: Wymieszać 4 pierwsze składniki razem. Czas mieszania: 10 min. wolne, 8 min. szybkie obroty. Oliwki obtoczyć w mące żytniej razowej T-2000, dodać pod koniec mieszania. Temp. ciasta: 26 °C Fermentacja wstępna: 40 min. w kuwecie
Naważka: 350 g Kęsy ciasta wydłużyć do ok. 35 cm
Fermentacja końcowa: 30 min. W połowie fermentacji naciąć skrobką w dwóch miejscach i delikatnie rozciągnąć uzyskując kształt „8”.
Temp. pieczenia: 240-220 °C Czas pieczenia: ok. 20-25 min.
FOCCACINI
Receptura: 28 szt. CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 1000 g Mąka pszenna T-550 4000 g Drożdże 100 g Woda 4100 g Mąka razowa żytnia T-2000 300 g Oliwki zielone 500 g
Metoda: Wymieszać 4 pierwsze składniki razem. Czas mieszania: 10 min. wolne, 8 min. szybkie obroty. Oliwki obtoczyć w mące żytniej razowej T-2000, dodać pod koniec mieszania. Temp. ciasta: 26 °C Fermentacja wstępna: 40 min. w kuwecie
Naważka: 350 g Kęsy ciasta delikatnie zaokrąglić. Pozostawić na ok. 15 min. Przełożyć na aparaty, rozciągnąć na ok. 15x25 cm.
Dekoracja: 28 szt. Rozmaryn 15 g Ser Feta 300 g Oliwka zielona 300 g Sól gruboziarnista 55 g
Temp. pieczenia: 240-220 °C Czas pieczenia: ok. 10-13 min.
Zasady akcji promocyjnej:
1. Organizatorem promocji jest firma Credin Polska Sp. z o.o.
2. Promocja skierowana jest do klientów firmy Credin Polska Sp. z o.o.
3. Przy jednorazowym zakupie 90 kg indeksu CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 20% klient otrzymuje 1 komplet - 500 szt. torebek z logo Miesiąc Śródziemnomorski.
4. Torebka przeznaczona jest do kontaktu z żywnością.
5. Promocja podlega multiplikacji, przy zakupie 180 kg klient otrzymuje 2 komplety – 1000 torebek.
6. Akcja trwa od 19.04.2021 do 31.08.2021 lub do wyczerpania zapasów kompletów torebek.
7. Torebki zostaną uwzględnione do faktury wraz z mieszanką CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 20% w cenie 0,02 zł netto / komplet..
8. Torebki zostaną dostarczone wraz z dostawą CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 20%
9. Wszelkich informacji udziela Organizator drogą mailową: marketing@credin.pl
Wciągnie Cię jak greckie wakacje. Pyszny smak, długa świeżość i mnogość aplikacji, tym zachwyca ciasto ucierane Credi Greek Style. Dobrze znany i lubiany wypiek wzbogaciliśmy dodatkiem trendowego składnika – jogurtu typu greckiego. W ten sposób powstała uniwersalna baza do całorocznych wypieków, odporna na chłodzenie i mrożenie, dobrze współpracująca z owocami.
Opis
Nowatorska formuła zawierająca jogurt typu greckiego w składzie
Największa zawartość jogurtu (proszek) w mieszance i wyrobie gotowym dostępnym na rynku
Sprawdzony wyrób, który zachowuje swoją strukturę, aromat oraz świeżość
Ciasto rekomendujemy do 3 dni na świeżo
Dobrze znosi przechowywanie w chłodni do ok. 7 dni, doskonałe pod mrożenie
Duża stabilność ciasta, utrzymuje zarówno świeże jak i mrożone owoce
Owoce nie zapadają się podczas wypieku (nawet ciężkie śliwki, czy mrożone truskawki), dzięki czemu ciasto jest całoroczne, podatne na wiele kompozycji
Cukiernicza nowość w trendzie Czystej Etykiety z mąką ryżową!
Z CREDI KRUCHE RYŻOWE w łatwy i szybki sposób przygotujesz kruche ciasto - podstawę dla fantazyjnych, słodkich kompozycji oraz ryżowe ciasteczka, miękkie w środku i chrupiące na zewnątrz.
Cechy: - czysta etykieta - dla całej rodziny - łatwość i szybkość przygotowania - z mąki ryżowej