...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Pieczywo PROVITO

    Pieczywo PROVITO

    Serce ProVito, czyli jego środek to pełnia składników mineralnych, witaminy B1, błonnika, tłuszczów nienasyconych.

    Bogate wnętrze pieczywa, pełne smaku i wartości odżywczych, wynika ze starannie dobranych dodatków wspierających funkcjonowanie naszego organizmu.

    SKŁAD:

    • NASIONA LNU
    • ZIARNA SŁONECZNIKA
    • PŁATKI SOJOWE
    • SKIEŁKOWANE ZIARNA I ROŚLINY STRĄCZKOWE
    • 4 RODZAJE MĄK: mąka żytnia pełnoziarnista, mąka pszenna pełnoziarnista graham, mąka z amarantusa, mąka pszenna



    Więcej
  • CREDI PREBIOTIC

    CREDI PREBIOTIC

    Prebiotyki to składniki odżywcze niepodlegające trawieniu, które wpływają na 3 kluczowe obszary w trosce o nasze zdrowie:
    - wspierają wzrost przyjaznych bakterii w jelitach
    -  pomagają w różnych problemach trawiennych
    - wzmacniają układ odpornościowy

    Dostępne w PGD

     

    Więcej
  • Chleb Ślężański

    Chleb Ślężański

    Pieczywo mieszane na naturalnym zakwasie z dodatkiem proszku jogurtowego z podwyższoną ilością błonnika. Charakterystyczny smak i aromat jest uzyskany przez kompozycję słodów.

     

    PROMOCJA

    Przy zakupie 90 kg mieszanki CHLEB ŚLĘŻAŃSKI, odbierz zestaw - 500 szt. torebek z logo akcji i zapakuj wyjątkowe śródziemnomorskie bagietki!

    Szczegóły akcji poniżej.

    Receptuty z użyciem Chleba Ślężańskiego.

    BAGIETKA OLIVES

     


    Receptura:
    CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 1000 g
    Mąka pszenna T-550 4000 g
    Drożdże 100 g
    Woda 4100 g
    Mąka razowa żytnia T-2000 300 g
    Oliwki zielone 500 g


    Metoda:
    Wymieszać 4 pierwsze składniki razem.
    Czas mieszania: 10 min. wolne, 8 min. szybkie obroty.
    Oliwki obtoczyć w mące żytniej razowej T-2000, dodać pod koniec mieszania.
    Temp. ciasta: 26 °C
    Fermentacja wstępna: 40 min. w kuwecie

    Naważka: 350 g
    Kęsy ciasta wydłużyć do ok. 35 cm

    Fermentacja końcowa: 30 min. W połowie fermentacji naciąć skrobką w dwóch miejscach i delikatnie rozciągnąć uzyskując kształt „8”.

    Temp. pieczenia: 240-220 °C
    Czas pieczenia: ok. 20-25 min.

     

    FOCCACINI



    Receptura: 28 szt.
    CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 1000 g
    Mąka pszenna T-550 4000 g
    Drożdże 100 g Woda 4100 g
    Mąka razowa żytnia T-2000 300 g
    Oliwki zielone 500 g

    Metoda:
    Wymieszać 4 pierwsze składniki razem.
    Czas mieszania: 10 min. wolne, 8 min. szybkie obroty.
    Oliwki obtoczyć w mące żytniej razowej T-2000, dodać pod koniec mieszania.
    Temp. ciasta: 26 °C
    Fermentacja wstępna: 40 min. w kuwecie

    Naważka: 350 g
    Kęsy ciasta delikatnie zaokrąglić. Pozostawić na ok. 15 min.
    Przełożyć na aparaty, rozciągnąć na ok. 15x25 cm.

    Dekoracja: 28 szt.
    Rozmaryn 15 g
    Ser Feta 300 g Oliwka zielona 300 g
    Sól gruboziarnista 55 g

    Temp. pieczenia: 240-220 °C
    Czas pieczenia: ok. 10-13 min.

     

     

    Zasady akcji promocyjnej:

    1. Organizatorem promocji jest firma Credin Polska Sp. z o.o.

    2. Promocja skierowana jest do klientów firmy Credin Polska Sp. z o.o.

    3. Przy jednorazowym zakupie 90 kg indeksu CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 20% klient otrzymuje 1 komplet - 500 szt. torebek z logo Miesiąc Śródziemnomorski.

    4. Torebka przeznaczona jest do kontaktu z żywnością.

    5. Promocja podlega multiplikacji, przy zakupie 180 kg klient otrzymuje 2 komplety – 1000 torebek.

    6. Akcja trwa od 19.04.2021 do 31.08.2021 lub do wyczerpania zapasów kompletów torebek.

    7. Torebki zostaną uwzględnione do faktury wraz z mieszanką CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 20% w cenie 0,02 zł netto / komplet..

    8. Torebki zostaną dostarczone wraz z dostawą CHLEB ŚLĘŻAŃSKI 20%

    9. Wszelkich informacji udziela Organizator drogą mailową: marketing@credin.pl

    [img]20243[/img]

    Więcej
  • Ucierane Greek Style

    Ucierane Greek Style

    Wciągnie Cię jak greckie wakacje. Pyszny smak, długa świeżość i mnogość aplikacji, tym zachwyca ciasto ucierane Credi Greek Style. Dobrze znany i lubiany wypiek wzbogaciliśmy dodatkiem trendowego składnika – jogurtu typu greckiego. W ten sposób powstała uniwersalna baza do całorocznych wypieków, odporna na chłodzenie i mrożenie, dobrze współpracująca z owocami.


    Opis

    • Nowatorska formuła zawierająca jogurt typu greckiego w składzie
    • Największa zawartość jogurtu (proszek) w mieszance i wyrobie gotowym dostępnym na rynku
    • Sprawdzony wyrób, który zachowuje swoją strukturę, aromat oraz świeżość
    • Ciasto rekomendujemy do 3 dni na świeżo
    • Dobrze znosi przechowywanie w chłodni do ok. 7 dni, doskonałe pod mrożenie
    • Duża stabilność ciasta, utrzymuje zarówno świeże jak i mrożone owoce
    • Owoce nie zapadają się podczas wypieku (nawet ciężkie śliwki, czy mrożone truskawki), dzięki czemu ciasto jest całoroczne, podatne na wiele kompozycji

     

     

    Więcej
  • Credi Kruche Ryżowe

    Credi Kruche Ryżowe

    Cukiernicza nowość w trendzie Czystej Etykiety z mąką ryżową!

    Z CREDI KRUCHE RYŻOWE w łatwy i szybki sposób przygotujesz kruche ciasto - podstawę dla fantazyjnych, słodkich kompozycji oraz ryżowe ciasteczka, miękkie w środku i chrupiące na zewnątrz.

    Cechy:
    - czysta etykieta
    - dla całej rodziny
    - łatwość i szybkość przygotowania
    - z mąki ryżowej 

     




     

    Więcej
  • Mieszanka Rodeo

    Mieszanka Rodeo

    Mieszanka ciasta kruchego o szerokim zastosowaniu, jako baza do ciast, ciasteczek, tortów, tart, kruszonek, deserów.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Credin Polska
    sprzedawca
    Credin Polska

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe