Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Global
Dane kontaktowe: biuro@global-centrum.pl; tel. 42 612 15 85
Miejsce szkoleń: ul. Długosza 55, Łódź
Rok rozpoczęcia szkoleń: 2013
Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarnicze, dekoratorskie, sugarcrafting, lodziarskie, modelowanie czekolady
Rodzaj szkoleń: cykliczne i na indywidualne zamówienie
Tematyka: Dekorowanie tortów w stylu angielskim przy użyciu mas cukrowych, barwników spożywczych i wykrojników. Dekorowanie tortów przy użyciu form strukturalnych. Projektowanie dekoracji i barwienie gum paste. Projektowanie bukietów oraz kwiatów z lukru królewskiego (royal icing). Dekorowanie czekoladowych tortów oraz modelowanie czekolady. Piekarnictwo artystyczne.
Grupa docelowa: profesjonaliści, pasjonaci, uczniowie
Wielkość grup szkoleniowych: 1-12 osób
Kadra szkoleniowców: Anna Daraż, Iga Sarzyńska, Wiesław Kucia, Paulina Brzósko- Błażewska, Beata Zych
Cena szkolenia: szkolenia bezpłatne lub płatne: do 1000 zł
Informacje dodatkowe: Każde szkolenie jest indywidualnie dopasowane do grupy docelowej. W ramach szkolenia zapewniamy materiały, surowce, potrzebne narzędzia do pracy oraz catering w zależności od długości szkolenia. Uczestnicy otrzymują certyfikat. Część szkoleń jest dofinansowana.