...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Sosy marki Cresco Italia

    Sosy marki Cresco Italia

    Wysokiej jakości owocowe i nieowocowe sosy marki Cresco Italia są doskonałym  dodatkiem do deserów lodowych i gofrów.

    W swojej ofercie sosów firma  Martin Braun posiada szeroką gamę smakową.

    W wyrobach adresowanych i polecanych  dla najmłodszych konsumentów świetnie zdają egzamin sosy:różowy-błyszczący oraz o smaku gumy do żucia.

     

    Te zaawansowane technologicznie produkty stworzone specjalnie z myślą o dzieciach pozbawione są jakichkolwiek sztucznych barwników.

    Wszystkie sosy Cresco Italia dostępne są w sprzedaży w nowych butelkach. Zmieniła się zarówno szata graficzna, jak i kształt butelek. Zgodnie z aktualnymi  trendami nowe butelki mają ergonomiczny kształt, ułatwiający trzymanie w ręku. Są wykonane z miękkiego tworzywa, dzięki czemu nie powodują u konsumenta wysiłku przy wyciskaniu sosu. Nowa, kolorowa szata graficzna sprawia, iż produkt atrakcyjnie prezentuje się np. na ladzie z lodami.

    Więcej
  • Puree owocowe Le Gourmet

    Puree owocowe Le Gourmet

    Ten niezwykły przecier powstał na bazie świeżych, starannie wyselekcjonowanych dojrzałych owoców. W procesie produkcji skupiono się na utrzymaniu najwyższej jakości produktu porównywalnego do świeżych owoców. Puree Le Gourmet  zawierające 90% owoców bez pestek i skórek możemy stosować do wszelkiego rodzaju deserów lodowych, cukierniczych oraz napojów. Pakowane jest w wygodne aseptyczne opakowania z zamknięciem o masie 1 kg w 17 różnych smakach.

    Więcej
  • Arcoyog

    Arcoyog

    Arcoyog to nowość włoskiej firmy Cresco gotowa baza do sporządzania jogurtu mrożonego oraz lodów. Produkt wyróżnia się nie tylko niesamowicie prostym sposobem aplikacji, ale również typowym, delikatnym posmakiem jogurtu naturalnego. Arcoyog zawiera 20% jogurtu naturalnego w proszku. Gotowy mrożony jogurt w połączeniu z posypkami Cresco, polewami i owocami w żelu Grados tworzy niezwykłe kompozycje.

    Więcej
  • Truskawka w żelu

    Truskawka w żelu

    Dzięki innowacyjnej produkcji zachowane są całe cząstki owoców oraz naturalna czerwona barwa produktu. Truskawka w żelu wzbogaciła ofertę owoców w żelu Grados, pozostałe dostępne smaki to wiśnia, czarna porzeczka, czerwona porzeczka i jagoda. Wszystkie produkty w grupie owoców w żelu zawierają 60% owoców. Do ciast deserowych Grados poleca także Nadzienia likierowe. Zawierają one duże cząstki owoców, a ich smak został dodatkowo wzbogacony nutą alkoholu. W ofercie znajdują się 4 wyjątkowesmaki: malaga z rodzynką, pomarańcza Orangelico, czarna porzeczka Cassis, wiśnia Maraschino.

    Więcej
  • Lodowe Szaleństwo z Plusem - Lody Ready Line

    Lodowe Szaleństwo z Plusem - Lody Ready Line

    Towar uczestniczy w promocji PLUSA „Lodowe szaleństwo". Zainteresowanych prosimy o kontakt:

    P.P.U. PLUS Sp. z.o.o. tel.: +48 42 674 52 24, 674 69 45, 674 41 312

    10 minut i lody READY LINE gotowe

    jogurt, cytryna, zielona herbata , gelatella

     Produkty Ready Line mają wysoki poziom convenience i przeznaczone są do zimnego przetwarzania. Dodając tylko mleko lub wodę osiągniemy po 10 minutach wspaniały efekt w postaci wyśmienitych lodów, deserów lodowych i shaker'ów. Dozowanie: 500g proszku / litr mleka lub wody. Termin przydatności 48 miesięcy.

     

    PRODUKTY READY LINE

    ZASTOSOWANIE

    OPAKOWANIE

     Cytryna

    z wodą

    10 x 1,25kg

     Jogurt

    z mlekiem

    10 x 1,20kg

     Gelatella

    z mlekiem

     2 x 3,00kg

     Zielona herbata

    z wodą

    10 x 1,25kg

     

     

    Więcej
  • Torcik Magiczna Gruszka

    Torcik Magiczna Gruszka

    Tortownica, średnica 18 cm

    Ciasto:


    Składniki:
    1 blat ciasta kruchego (o wadze ok. 80 g), przygotowany według przepisu z receptury podstawowej*
    2 blaty biszkoptowo – orzechowe (o wadze ok. 50 g każdy), przygotowane według przepisu z receptury podstawowej**
    20 g  konfitura morelowa
    200 g gruszki z syropu w cząsteczkach

    Masa śmietanowa magiczna gruszka:


    Składniki:
    50 g stabilizator Alaska-express Magiczna Gruszka
    60 g woda, ok. 25˚C
    250 g ubita, niesłodzona śmietana

    Sposób przygotowania:
    Stabilizator Alaska-express Magiczna Gruszka rozpuścić w wodzie, a następnie połączyć z ubitą, niesłodzoną śmietaną.

    Dekoracja:


    Składniki:
    5 g złota pasta żelowa Gold Sparkle
    10 g Cristaline klarowna polewa cukiernicza (na zimno)
    50 g gruszki z syropu

    Sposób przygotowania:
    Wypieczony blat ciasta kruchego posmarować konfiturą morelową i nałożyć na niego blat ciasta biszkoptowego-orzechowego nasączonego nakropką. Następnie wyłożyć kawałki gruszek oraz masę śmietanową magiczna gruszka i przykryć drugim blatem ciasta biszkoptowo-orzechowego nasączonego nakropką. Na wierzch wyłożyć resztę musu magiczna gruszka, wyrównać boki boki. Dekorować polewą Cristaline, Gold Sparkle i gruszkami według uznania.


    *Ciasto kruche:


    Składniki:
    1000 g Ciasto Kruche
    400 g  PRIMA cukiernicza margaryna
    50 g woda
    50 g jaja 

    Sposób przygotowania:
    Wszystkie składniki wymieszać na wolnych obrotach mieszadła 2-3 minuty. Uformować spody o grubości ok. 3-4 mm. Piec w temperaturze około 200°C przez około 12-15 minut.

    **Ciasto biszkoptowo-orzechowe:


    Składniki:
    1000 g BRAUN Bisquick Plusciasto biszkoptowe
    600 g jaja
    200 g woda
    100 g Pasta orzech laskowy

    Sposób przygotowania:
    Wszystkie składniki ubić na wysokich obrotach mieszadła przez około 5 minut. Piec w temperaturze 180°C przez około 25-30 minut.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe