Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Sempre Group
Dane kontaktowe: sempre@sempreinfo.pl; tel. 22 734 20 18
Miejsce szkoleń: ul. Wiejska 13a, Pruszków
Rok rozpoczęcia szkoleń: 2011
Zakres szkoleń: cukiernicze, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze
Rodzaj szkoleń: cykliczne lub na indywidualne zamówienie
Tematyka: Produkcja lodów: rzemieślniczych (gałkowych), z automatu, produkcja mrożonego jogurtu, produkcja granity wg własnych receptur. Cukiernictwo i czekoladziarstwo: produkcja pralin formowanych, krojonych i trufli czekoladowych, aranżacja deserów, proste rozwiązania w organizacji bankietów, czekolada na gorąco, produkcja tortów i ciast, techniki pracy z czekoladą, techniki pracy z wysoko skoncentrowanymi pastami owocowymi oraz naturalnymi. Sztuka pięknej dekoracji
Grupa docelowa: profesjonaliści, pasjonaci
Wielkość grup szkoleniowych: min. 2-5 osób, maks. 50-60 osób
Kadra szkoleniowców: Krzysztof Smoleń, Sławomir Szewczyk, Adam Gędas, Aleksander Zwieryńczyk
Cena szkolenia: szkolenia bezpłatne lub płatne: 200-1500 zł
Informacje dodatkowe: Zapewniamy surowce, wyposażenie, wyposażenie, catering, uczestnik otrzymuje certyfikat, w zależności od szkolenia.