...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Milama do ciast i ciasteczek

    Milama do ciast i ciasteczek

    Margaryna polecana do zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich,rekomendowana do wypieku ciast i ciasteczek: wyrobów biszkoptowo - tłuszczowych typu babki, keksy; ciast pienionych oraz ciast kruchych i pieczywa półcukierniczego.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • dobre właściwości napowietrzania – tablerowania,
    • łatwe łączenie z pozostałymi składnikami,
    • nadaje właściwą strukturę wyrobom cukierniczo - piekarskim.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg

    720 kg
    (72 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • Qualita margaryna 70%

    Qualita margaryna 70%

    Wysokiej jakości margaryna w bloku o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji piekarsko-cukierniczej, szczególnie polecana do wypieku ciast drożdżowych, herbatników, pieczywa pszennego i półcukierniczego zwłaszcza bułek wrocławskich, wyborowych, maślanych, chałek.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • właściwości plastyczne w temperaturze użytkowania,
    • prawidłowe właściwości napowietrzania – tablerowania,
    • łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami,
    • nadaje właściwą strukturę wyrobom cukierniczo-piekarskim.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg (2 x 5kg)

    640 kg
    (64 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    70%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • Qualita margaryna 80%

    Qualita margaryna 80%

    Wysokiej jakości pełnotłusta margaryna w bloku polecana do szerokiego zastosowania w produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich a także do produkcji kremów, nadzień i mas cukierniczych.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • dobre właściwości napowietrzania – tablerowania,
    • łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami,
    • nadaje właściwą strukturę wyrobom cukierniczo-piekarskim.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg (2 x 5kg)

    640 kg
    (64 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • Maestra Puff Pastry  MB

    Maestra Puff Pastry MB

    Margaryna przeznaczona do wypieku szerokiej gamy ciast. Skład margaryny został wzbogacony o ważne żywieniowo składniki: lecytynę i beta karoten.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • margaryna nie zawiera tłuszczów utwardzonych - NH,
    • charakteryzuje się doskonałymi właściwościami napowietrzania – tablerowania,
    • nadaje właściwą strukturę gotowym wyrobom cukierniczym,
    • zapewnia wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg

    720 kg
    (72 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • MAESTRA CUKIERNICZA MB

    MAESTRA CUKIERNICZA MB

    Margaryna posiadając wyjątkowy aromat, nadaje gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Doskonale łączy się z masłem i innymi dodatkami, zwiększając objętość wypieków.

    - Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
    - Bardzo łatwe łączenie z masłem i innymi dodatkami.
    - Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
    - Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
    - Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.
    - Doskonała do kremów i wypieków szerokiej gamy ciast.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica/Bungie
    sprzedawca
    Kruszwica
  • MAESTRO ŚWIEŻOŚĆ

    MAESTRO ŚWIEŻOŚĆ

    Olej do wypieku ciast i ciasteczek, o wzmocnionych walorach użytkowych, z dodatkiem lecytyny. Sprawia, że wypieki dłużej zachowują pożądaną wilgotność i miękkość.

    - Przedłużona świeżość i zwiększona objętość gotowych wyrobów.
    - Wyjątkowa wilgotność i miękkość ciasta.
    - Lepsze łączenie składników oraz rozproszenie dodatków (bakalii, owoców) w cieście.
    - Mniejsze odparowanie wody w czasie wypieku.
    - Zwiększa objętość niektórych wypieków nawet o 10%.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica/Bungie
    sprzedawca
    Kruszwica

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe