...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Variegato - różne smaki, różne marki

    Variegato - różne smaki, różne marki

    Pasta variegato z kawałkami owoców, orzechów, czekolady itd. w zależności od smaku.

    Do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

    Producenci: Comprital, Pernigotii, Sempre, Babbi

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Comprital, Pernigotii, Sempre, Babbi
    sprzedawca
    Sempre
  • Pasty cukiernicze

    Pasty cukiernicze

    Pasty cukiernicze do wypieków i lodów, nadzienia do pralin, kremów i deserów, wysokiej jakości koncentraty smakowe z naturalnych składników, puree i pulpy owocowe 90%, to wszystko stanowi niezbędne wyposażanie każdej dobrej cukierni i lodziarni. Ich wybór, a co najważniejsze jakość wpływa na końcowy produkt, a tym samy przekłada się na sprzedaż....

    Z myślą o klientach detalicznych i klientach branżowych, którzy chcieliby spróbować lub nabyć mniejsze opakowanie pasty smakowej, wprowadziliśmy możliwość zakupy małych pojemniczków po ok. 250g profesjonalnych past cukierniczych do stosowania w kremach, masach, ciastach, ganache, musach i lodach. Wielkość opakowania daje możliwość wykorzystania pasty przy kilku recepturach.

    250g Pasta migdałowa Mandorla Pernigotti 100% bez cukru 12092371
    250g Pasta WANILIOWA z ziarenkami VANIGLIA TOP Pernigotti 12093183
    250g PASTA KOKOSOWA Koncentrat Pernigotti 12094571
    250g Pasta MANGO Pernigotti 12094511
    250g Pasta MALINOWA Lampone Pernigotti 12094521
    250g PASTA Z OWOCÓW LEŚNYCH Koncentrat Frutti Bosco Pernigotti 12094581
    250g Pasta LIMONKOWA Lieme Pernigotti 12094812
    250g Pasta pistacjowa 100% Pure Pernigotti bez cukru 12092005
    250g Pasta 100% ORZECH LASKOWY prażony Nocciola Scura latta Pernigotti 12092020
    250g Pasta GIANDUIA LATTA orzech laskowy, kakao Pernigotti 12092161
    1kg Pasta KOKOSOWA Koncentrat Pernigotti 12094571
    1kg PASTA Z OWOCÓW LEŚNYCH Koncentrat Frutti Bosco Pernigotti 12094581
    1kg Pasta MANGO Pernigotti 12094511
    1kg Pasta MALINOWA Lampone Pernigotti 12094521
    1kg Pasta CIASTECZKOWA Crema Frollino plus Pernigotti 12093153
    1kg Pasta GIANDUIA LATTA orzech laskowy, kakao Pernigotti 12092161
    1kg Pasta 100% ORZECH LASKOWY prażony Nocciola Scura latta Pernigotti 12092020
    1kg Pasta pistacjowa 100% Pure Pernigotti bez cukru 12092005
    1kg Pasta WANILIOWA z ziarenkami VANIGLIA TOP Pernigotti 12093183

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Sempre
    sprzedawca
    Sempre
  • Czekolada mleczna ARIBA 1kg Master Martini

    Czekolada mleczna ARIBA 1kg Master Martini

    Włoska czekolada o  wysokiej jakości o zrównoważonym smaku. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie w fontannie. Czekolada w 100% oryginalna konfekcjonowana z większych opakowań zbiorczych.

    Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

    Czekolada nie wymaga upłynniania w następujących fontannach:
    Sephra - wszystkie modele domowe i profesjonalne
    Optimal - wszystkie modele profesjonalne
    Chocallo - wszystkie modele profesjonalne
    Choco Platinium, Silver, Maya, Colombo
    CF24, CF32 Soda Pluss
    Wszystkie fontanny kaskadowe

    Zaleca się upłynnianie we wszystkich pozostałych urządzeniach olejem roślinnym (polecamy zwykły słonecznikowy) lub masłem kakaowym w proporcji 5-8%, co nie zmienia smaku czekolady, a jedynie delikatnie zwiększa jej płynność pozwalając na domykanie się tzw. "płaszcza" w fontannie. Nie jest konieczne upłynnianie czekolady w kociołkach fondue.

    Czekolada Master Martini posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

    Zalety naszych opakowań:
    - worek stojący z dnem typu doypack 
    - przystosowane do kontaktu z żywnością - atest PZH
    - strunowe zamknięcie zip + dodatkowe zgrzanie solidnie zabezpiecza czekoladę
    - gwarancja długiej świeżości po otwarciu oraz braku dostępu do światła (dostęp do światła powoduje  utlenianie    
      się czekolady)

    Naklejka informująca o składzie czekolady oraz terminie przydatności do spożycia

    Charakterystyka:
    Smak: Klasyczny, stonowany o jedwabistej konsystencji, najbardziej przypominający łagodne w smaku czekolady dostępne na rynku czekolad mlecznych.
    Min. kakao: 32 %
    Waga opakowania: 1 kg
    Data przydatności do spożycia 18 miesięcy od daty produkcji.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Master Martini / Cukieternia
    sprzedawca
    Sempre

    cena 35,00 zł

  • Wysokopłynna mleczna czekolada do fontann - Callebaut

    Wysokopłynna mleczna czekolada do fontann - Callebaut

     Czekolada belgijska Callebaut  w opakowaniu 2,5 kg.

    Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o podwyższonej płynności, o zrównoważonym smaku mleka, kakao i karmelu. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się.

    Czekolada w 100% oryginalna.

    Czekolada dedykowana przede wszystkim do fontann czekoladowych, ponieważ nie wymaga upłynniania dzięki podwyższonej zawartości masła kakaowego. Nadaje się również do sporządzania nadzień, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).


    Charakterystyka:

    • Smak:bardzo intensywna głębia pozostawiająca długotrwały posmak z wyraźnym akcentem wanilii, mleka i masła kakaowego
    • Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia.
    • Min. kakao 37,8 %
    • Waga opakowania: 2,5 kg
    • Data przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji.
    • Produkt Koszerny

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Callebaut / Cukieteria
    sprzedawca
    Sempre
  • Marcepan masa migdałowa

    Marcepan masa migdałowa

    MARCEPAN masa migdałowa Lubeca
    Oryginalna, najbardziej znana i ceniona masa marcepanowa produkowana z migdałów kalifornijskich.

    Ten rodzaj marcepanu wytwarzany jest z wyjątkowych migdałów kalifornijskich. Jest on idealny do modelowania i dalszej plastycznej obróbki w celach dekoracyjnych.

    W procesie produkcji białe, poszatkowane migdały mieszane i walcowane są wraz z cukrem i wodą, co daje im delikatną włóknistą strukturę idealną na "jeden gryz" . Masa ostatecznie jest pieczona w miedzianych kotłach, dzieki czemu marcepan nabiera swojego charakterystycznego , prażonego, niepowtarzalnego smaku. Szybkie schodzenie zapewnia utrzymanie cennych wartości aromatu migdałów.

    Skład: 52% migdały, 35% cukier

    Opakowania: 200g, 1kg, 12,5 kg

     

     

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Sempre / Cukieteria / Lubeca
    sprzedawca
    Sempre
  • Podgrzewacz do czekolady, musów, żeli owocowych

    Podgrzewacz do czekolady, musów, żeli owocowych

    Profesjonalny podgrzewacz do czekolady, musów i żeli owocowych na 2GN. Idealny na sezon letni do oblewania gofrów i naleśników. Zawartość ogrzewana jest 3 grzałkami na podczerwień, a termostat z regulacją temperatury zapewnia utrzymanie odpowiedniej konsystencji produktu. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej, posiada dwa pojmniki GN 1/6 wraz z pokrywkami.

    Pojemność: 2xGN 1/6 100 mm
    Moc: 1,0 kW
    Zasilanie: 230 V
    Wymiary mm: 220x530x180

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Sempre / Cukieteria
    sprzedawca
    Sempre

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe