25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Nie trzeba już czekać na lato, żeby skosztować malin, jagód, truskawek a nawet czarnego bzu! Wszystkie te wspaniałości mogą być dostępne przez cały rok za sprawą nadzienia Lauretta owoce lasu 30%. Nadzienie jest bardzo aromatyczne i jedwabiste w smaku. Kawałki owoców są delikatnie wyczuwalne, co sprawia, że konsystencja jest przyjemna.
Nadzienie owoce lasu 30% polecamy do wszelkiego rodzaju ciast, drożdżówek, bułek, muffin lub wyrobów z ciasta francuskiego. A może masą z nadzienia i śmietany przełożyć bezę lub tort?
Pomarańcza to najpopularniejszy na świecie owoc cytrusowy. Jej charakterystyczny smak jest nie tylko orzeźwiający, ale mocno zależy też od stopnia dojrzałości owocu. Nadzienie Lauretta pomarańcza 50% skomponowaliśmy z myślą o klientach, którzy cenią wyraziste akcenty smakowe. Do nadzienia dodaliśmy skórkę pomarańczową, dzięki której słodycz jest równoważona.
Nadzienie pomarańcza 50% sprawdzi się do ciast czekoladowych, pierników, do przekładania rolad czy tortów. Stosować je można też w różnych formach ciast francuskich czy półfrancuskich.
Przedstawiamy pyszne nowości! Dwa kremowe nadzienia o zaskakujących i niespotykanych dotąd smakach. Nadzienia o smaku cappuccino i jogurtu truskawkowego zaskoczą klientów oraz wprowadzą oryginalne urozmaicenie do cukierniczej oferty.
Nadzienie o smaku jogurtu truskawkowego Są najpopularniejszymi owocami w Polsce. Mowa oczywiście o truskawkach. Pyszne i aromatyczne a ich bogaty i soczysty zapach kojarzy się z przyjemnością jedzenia oraz przywołuje najlepsze, beztroskie wspomnienia. A jogurt truskawkowy? Któż go nie lubi?
Nadzienie Lauretta o smaku jogurtu truskawkowego powstało, aby zaspokoić najbardziej wymagające podniebienia. Nadzienie ma kremową konsystencję i niecodzienny, różowy kolor. Polecamy je do pączków, wypieków z ciasta drożdżowego i francuskiego, muffinek czy ptysiów. Z powodzeniem sprawdzi się jako składnik deserów i pralinek. Nadzienie charakteryzuje się delikatnością i z pewnością nie zdominuje całej kompozycji smakowej danego wypieku, ale subtelnie podkreśli jego wyjątkowość.
Nadzienie o smaku cappuccino Włosi piją cappuccino tylko do południa. Nie chcemy zmieniać tego zwyczaju, ale... znaleźliśmy sposób, aby celebrować przyjemność popularnej kawy z pianką przez cały dzień! To nadzienie o smaku cappuccino. Będzie się fantastycznie komponowało w towarzystwie ciast czekoladowych, świetnie sprawdzi się jako dodatek do serników, tart czy bez.
Nadzienie o smaku cappuccino to doskonały pomysł na przełożenie tortów lub makaroników. A czy wyobrażacie sobie pączka z cappuccino w środku? Bajka! Nadzienie pachnie dobrą kawą, jest intrygująco kremowe, ale intensywne. Będzie mocnym akcentem smakowym.
Skoncentrowane pasty owocowe Serena to półprodukt do lodów rzemieślniczych. Ich podstawowym składnikiem są najwyższej jakości owoce. Pasty dodane do bazy lodowej nadają jej wyraźny smak i barwę.
W przypadku użycia świeżych owoców, dodanie niewielkiej ilości pasty, pomaga zniwelować różnice pomiędzy różnymi surowcami, podkreślając tym samym smak i kolor lodów.
Pasty Serena mogą być używane do produkcji lodów z automatu (po dodaniu do gotowej mieszanki). Będą odpowiednie do przygotowanie deserów lodowych, koktajli typu shake, lodów gałkowych.