...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Ciasto Czekoladowy Full - 100% koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

    Ciasto Czekoladowy Full - 100% koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

    Ciasto czekoladowe full - 100% koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

    Bardzo duża zawartość prawdziwej czekolady (15%) sprawia, że wypieczone ciasto ma głęboki, czekoladowy kolor i wspaniały zapach.

    Poza prawdziwie czekoladowym smakiem charakteryzuje się ono puszystym i wilgotnym miękiszem. Nie kruszy się przy krojeniu i można je mrozić. Idealnie sprawdza się w produkcji szerokiego asortymentu – od cienkich rantów, przez blaty, aż po puszyste muffiny. 

     

    Więcej
  • ICER - linia dodatków do produkcji pieczywa o odroczonym wypieku

    ICER - linia dodatków do produkcji pieczywa o odroczonym wypieku

    Proponujemy szeroki asortyment produktów do odroczonego wypieku.

    Gotowe kęsy można wypiekać w czasie dogodnym dla piekarni i w zależności od potrzeb.

    Opóźniony rozrost pozwala na uzyskanie pieczywa o wyjątkowo wysokiej jakości co skutkuje uzyskaniem delikatnego miękiszu i dłuższej świeżości pieczywa.

    Mieszanki mączne Icer można stosować również przy tradycyjnej metodzie wypieku.

     

    Więcej
  • Golden Glaze - kremy dekoracyjne - Nowości BAKEPOL

    Golden Glaze - kremy dekoracyjne - Nowości BAKEPOL

    Wysokiej jakości kremy dekoracyjne sprawdzają się jako wykończenie ciast
    i tortów. Idealnie komponują się z ciastami owocowymi, eklerami, pączkami
    i roladami. Są termostabilne. Wspaniała, kremowa konsystencja jest jednocześnie wytrzymała i odporna na zamrażanie.

    Więcej
  • Torcik Piernikowy

    Torcik Piernikowy

    Skład:

     

    Ciasto piernikowe:

    1500 g SUPER PIERNIK   
    450 g Jaja   
    300 g Olej   
    300 g Woda   
    300 g Marmolada   
    100 g Miód   
    50 g Kawa Inka   

    Podgrzać wodę (temp. ok. 50°C ), połączyć z marmoladą, miodem i resztą składników, a następnie mieszać przez około 3 min. na średnich obrotach (nie ubijać). Przełożyć ciasto na blachę i piec przez ok. 40-45 min. w temp. 180°C.

    Nadzienie wiśniowe:

    1000 g Wiśnie   
    1000 g Woda lub sok   
    200 g Cukier   
    110 g SUPER KLAR   

    Masa bakaliowa:

    150 g Orzech Włoski   
    200 g Migdały   
    20 g Skórka pomarańczowa   
    300 g Rodzynki   
    100 g SUPER VANILA   
    800 g PROVENDA DARK EXTRA   
    300 g Śmietana   
    300 g Mleko   

    Śmietanę i mleko zagotować, dodać czekoladę i krem SUPER VANILA, a następnie dodać bakalie i przemieszać.

    Sposób przygotowania:

    Wypieczony piernik przecinamy  wzdłuż na dwie połowy. Dolną smarujemy nadzieniem wiśniowym, przykrywamy drugą warstwą piernika i na wierzch wylewamy masę bakaliową. Całość zamrażamy. Po zamrożeniu napylamy czekoladą tak, aby uzyskać efekt zamszu. Boki tortu dekorujemy ozdobnym paskiem czekoladowym, a z wierzchu zdobimy torcik elementami z marcepana i suszonymi pomarańczami.

    Smacznego.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe