Ciasto Cappuccino oparte jest na ekskluzywnych surowcach tj. ekstrakcie kawy naturalnej, doskonałej jakości, wyselekcjonowanym aromacie kawy oraz naturalnym aromacie słodkiej śmietanki muśniętym prawdziwą wanilią. Charakteryzuje się wyśmienitym smakiem i różnorodnością zastosowań.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
Chleb Litewski "Laimas" - Nowości BAKEPOL
WięcejChleb Litewski "Laimas" – tradycyjny chleb litewski stworzony w oparciu o oryginalne litewskie gatunki mąk, o charakterystycznym słodko-kwaśnym smaku z dodatkiem pełnego kminku. Recepturę wzbogaca dodatek marmolady wieloowocowej oraz słodu żytniego i ekstraktu słodowego.
-
Chleb Bawarski Bavarian Bread - Nowości BAKEPOL
WięcejNowy model popularnej i uznanej linii przeznaczonej w szczególności do bułki ciętej. Posiada dzielony czas wstępnej fermentacji. Możliwe także produkty okrągłe znakowane, wydłużane i cięte. Wydajność do 9000 szt/h w 6 rzędach lub 7500 szt/h w 5 rzędach.
-
BAKER H - Zaparzacz do mąki - Nowości BAKEPOL
WięcejZaparzacz podgrzewa mieszaninę mąki i wody do temperatury kleikowania skrobi. Technologia ta zastępuje dodawanie dodatków wiążących wodę i wpływa na jakość pieczywa gwarantując lepszy smak gotowych wyrobów, lepszą wilgotność
i porowatość oraz lepszą strukturę miękiszu. -
Nagrody - 3 bony towarowe o wartości 300 zł każdy
WięcejNagrody w plebiscycie - ufundowane przez firmę Zentis Polska
3 bony towarowe o wartości 300 zł każdy do zrealizowania w Zentis Polska.
-
Piec konwekcyjny Minimat 43 S
WięcejWymiary: wysokość/szerokość/długość: 550 x 600 x 700 mm
Powierzchnia wypiekowa: 0,46 m2 (obliczeniowa)
Liczba komór / poziomów: 3 półki/blach
Wymiary blach: 440x350
Zakres temperatur: max 250°C
Moc pieca: 3,1 kW
Źródło energii: elektryczny
Zużycie energii: brak danych
Waga: 52-54 kg (w zależności od wersji wyposażenia)
Dodatkowe informacje: Piec Minimat 43 S – najmniejszy piec konwekcyjny Wiesheu. Jego kompaktowe rozmiary, zasilanie 230V, wbudowany zbiornik wody do zaparowania, w połączeniu z wysoką wydajnością, pozwalają na prowadzenie wypieku na sklepach gdzie do tej pory nie było to możliwe. Piec Minimat można łączyć z innymi piecami tworząc zestawy Vario, uzyskujemy wtedy większą elastyczność i wydajność oszczędzając miejsce na sklepie. Piec Minimat może być ustawiony na podstawie lub garowni, uzyskujemy w ten sposób zintegrowany system do rozrostu i wypieku ciasta na miejscu w sklepie. Dwa warianty systemów sterowania: Clasic lub Comfort zapewniają, że obsługa pieca jest dziecinnie prosta nawet dla mniej doświadczonego użytkownika. W połączeniu ze sterowaniem Comfort piec Minimat może być wyposażony w zamek bezpieczeństwa umożliwiający ustawienie i bezpieczną pracę pieca również w strefie obsługi klienta. Podwójnie przeszklone drzwi pieca zapewniają bezpieczeństwo, oszczędność energii, eksponując jednocześnie produkty wypiekane w piecu. Zoptymalizowany przepływ powietrza w komorze pieczenia, zaparowanie natryskowe oraz rewersyjny wentylator zapewniają doskonałe wyniki pieczenia. Piec Minimat może być opcjonalnie wyposażony w okap ze skraplaczem pary, wtedy cała para powstająca w piecu jest skraplana i odprowadzana do kanalizacji – nie ma konieczności prowadzenia oddzielnych kanałów wentylacyjnych.