...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Maestra Kremowa NH MB margaryna 80%

    Maestra Kremowa NH MB margaryna 80%

    Margaryna o delikatnej barwie i wyjątkowym smaku i zapachu, świetnie komponującym się z dodatkami mlecznymi. Przeznaczona do przygotowywania doskonałych kremów, mas cukierniczych, deserów i nadzień, charakteryzujących się wyjątkową puszystością, delikatnością, rozpływalnością.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • margaryna nie zawiera tłuszczów utwardzonych - NH,
    • doskonałe napowietrzenie,
    • bardzo łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami kremu,
    • stabilna i prawidłowa konsystencja kremu,
    • wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg
    (2 x 5 kg)

    640 kg
    (64 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • MAESTRA CUKIERNICZA NH MB

    MAESTRA CUKIERNICZA NH MB

    Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten, bez zawartości tłuszczów utwardzonych, unikanych przez świadomie odżywiających się konsumentów.

    Zwiększa objętość wypieków i nadaje im delikatną strukturę. Dobrze się ubija.

    - NH - bez tłuszczów utwardzonych.
    - Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
    - Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji Mass Balance.
    - Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
    - Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
    - Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica/Bungie
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Milama do ciast kruchych

    Milama do ciast kruchych

    Margaryna polecana do zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, rekomendowana do wypieku ciast kruchych: makowców, serników, jabłeczników, pierników, faworków, pieczywa półcukierniczego.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami
    • właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg

    720 kg
    (72 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • Milama do ciast i ciasteczek

    Milama do ciast i ciasteczek

    Margaryna polecana do zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich,rekomendowana do wypieku ciast i ciasteczek: wyrobów biszkoptowo - tłuszczowych typu babki, keksy; ciast pienionych oraz ciast kruchych i pieczywa półcukierniczego.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • dobre właściwości napowietrzania – tablerowania,
    • łatwe łączenie z pozostałymi składnikami,
    • nadaje właściwą strukturę wyrobom cukierniczo - piekarskim.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg

    720 kg
    (72 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • Qualita margaryna 70%

    Qualita margaryna 70%

    Wysokiej jakości margaryna w bloku o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji piekarsko-cukierniczej, szczególnie polecana do wypieku ciast drożdżowych, herbatników, pieczywa pszennego i półcukierniczego zwłaszcza bułek wrocławskich, wyborowych, maślanych, chałek.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • właściwości plastyczne w temperaturze użytkowania,
    • prawidłowe właściwości napowietrzania – tablerowania,
    • łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami,
    • nadaje właściwą strukturę wyrobom cukierniczo-piekarskim.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg (2 x 5kg)

    640 kg
    (64 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    70%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • Qualita margaryna 80%

    Qualita margaryna 80%

    Wysokiej jakości pełnotłusta margaryna w bloku polecana do szerokiego zastosowania w produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich a także do produkcji kremów, nadzień i mas cukierniczych.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • dobre właściwości napowietrzania – tablerowania,
    • łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami,
    • nadaje właściwą strukturę wyrobom cukierniczo-piekarskim.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg (2 x 5kg)

    640 kg
    (64 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe