...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Maestra Puff Pastry  MB

    Maestra Puff Pastry MB

    Margaryna przeznaczona do wypieku szerokiej gamy ciast. Skład margaryny został wzbogacony o ważne żywieniowo składniki: lecytynę i beta karoten.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • margaryna nie zawiera tłuszczów utwardzonych - NH,
    • charakteryzuje się doskonałymi właściwościami napowietrzania – tablerowania,
    • nadaje właściwą strukturę gotowym wyrobom cukierniczym,
    • zapewnia wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 kg

    720 kg
    (72 kartony)

    150 dni

    20-22°C

    80%

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

  • MAESTRA CUKIERNICZA MB

    MAESTRA CUKIERNICZA MB

    Margaryna posiadając wyjątkowy aromat, nadaje gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Doskonale łączy się z masłem i innymi dodatkami, zwiększając objętość wypieków.

    - Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
    - Bardzo łatwe łączenie z masłem i innymi dodatkami.
    - Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
    - Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
    - Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.
    - Doskonała do kremów i wypieków szerokiej gamy ciast.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica/Bungie
    sprzedawca
    Kruszwica
  • 3 książki "Przewodnik po Finest Belgian Chocolate' "- nagrody w Plebiscycie

    3 książki "Przewodnik po Finest Belgian Chocolate' "- nagrody w Plebiscycie

    Przewodnik po Finest Belgian Chocolate'  wydany przez markę Callebaut, to publikacja pełna wiedzy oraz interesujących faktów.

    Przewodnik, w zajmujący sposób, odkrywa sekrety produkcji najlepszej belgijskiej czekolady i przeprowadza czytelnika zarówno przez historię tego pysznego produktu jak i cały proces, poczynając od ziarna a na pysznej czekoladzie kończąc.

    Główna część publikacji to receptury na wyśmienite desery, praliny i ciasta, stworzone przez najlepszych doradców technologicznych Callebaut z całego świata, którzy profesjonalnie inspirują i uczą jak pracować z czekoladą aby stworzyć czekoladowe dzieła które zachwycą każdego.

    Więcej
  • Equatoriale Lactée

    Equatoriale Lactée

    Linia profesjonalna Equatoriale to czekolady przeznaczone do wszechstronnego użycia. Ich wysoka rozpływalność sprawia, że czekolady te świetnie nadają się do oblewania i fontann, jednakże można ich również użyć do wyrobu ganaszy czekoladowych i cukierniczych, do robienia korpusów, musów, sosów, lodów i sorbetów, dekoracji, glazury, kremów oraz napojów czekoladowych.

    Equatoriale lactée 35% to czekolada o doskonałej gładkości smaku i przepięknym kolorze.

    Opakowanie 3kg.

    Ne ref. 4662. 

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Valrhona
    sprzedawca
    Valrhona

    cena 54,36 zł

  • Equatoriale Noire

    Equatoriale Noire

    Linia profesjonalna Equatoriale to czekolady przeznaczone do wszechstronnego użycia. Ich wysoka rozpływalność sprawia, że czekolady te świetnie nadają się do oblewania i fontann, jednakże można ich również użyć do wyrobu ganaszy czekoladowych i cukierniczych, do robienia korpusów, musów, sosów, lodów i sorbetów, dekoracji, glazury, kremów oraz napojów czekoladowych.

    Equatoriale Noire 55% oferuje cudownie intensywny smak czekolady i gładką fakturę. Ponadto, jest bardzo łatwa w użyciu.

    Opakowanie 3kg.

    Nr ref. V4661. 

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Valrhona
    sprzedawca
    Valrhona

    cena 52,00 zł

  • 3 książki "Tradycje kulinarne Korei" - nagrody w Plebiscycie

    3 książki "Tradycje kulinarne Korei" - nagrody w Plebiscycie

    Najnowsza książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek pt. "Tradycje kulinarne Korei". Bogato ilustrowana publikacja uzupełniona została też przepisami na pyszne oraz popularne koreańskie dania i słodycze.

    "Tradycje kulinarne Korei" to nie tylko przewodnik po składnikach, sposobach przygotowywania dań i potrawach, to również książka ukazująca rolę oraz znaczenie kuchni na Półwyspie Koreańskim. Między kartkami pierwszych rękopisów z recepturami, wśród talerzy z ofiarami składanymi przodkom i bogom w ofierze, w bajkach oraz legendach kryje się bowiem historia kultury opowiedziana poprzez jedzenie.

    Trzy egzemplarze książki są nagrodami w Plebiscycie Sezon na Owoce

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Magdalena Tomaszewska-Bolałek
    sprzedawca
    Mistrz Branży

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe