...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Babeczka ananasowa

autor: Mirek Trybuła, ZSZ Izby Rzemieślniczej w Rybniku

Składniki:
3 jajka
3/4 szklanki cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
3 paczki kisielu ananasowego
3 łyżki mąki pszennej tortowej

3 łyżki oliwy
1/2 kostki masła
4 krążki ananasa z puszki
cukier puder do posypania ciasta

foremka z kominkiem
margaryna do wysmarowania formy
mąka do wysypania formy

temperatura pieczenia ok. 170°C

Wykonanie:
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po jednym jajku i rozetrzeć do gładkiej masy. Następnie wsypać przesiany kisiel wraz z mąką pszenną i proszkiem do pieczenia. Dodać olej i pokrojone drobno 2 plastry ananasa. Wlać masę do formy i wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. 30 minut. Po upieczeniu posypać obficie cukrem pudrem i ozdobić pozostałymi krążkami ananasa.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe