...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Kremy termostabilne Bellaria

W temperaturze otoczenia kremy termostabilne posiadają delikatną smarowną konsystencję umożliwiającą wygodne dozowanie prosto z opakowania.

Zastosowanie

  • Do nadziewania ciast, ciastek, wyrobów piekarskich poddanych procesowi wypieku (w temperaturach 180–220°C).
  • Wyroby, do których może być stosowany to: ciastka francuskie typu croissant, rogale drożdżowe, pączki, babeczki, muffiny, kruche ciastka zapiekane z nadzieniem.
  • Odpowiednie do zapiekania w ciastach zamkniętych (croissanty, rogale, babeczki, muffiny)- po wypieku których zachowuje kremową i półpłynną konsystencję.
  • W ciastach otwartych i półotwartych typu drożdżówki, dekorowane bułeczki- utrzymują gładką strukturę i intensywny smak.
  • W produktach nadziewanych i mrożonych, po wypieku zachowują smak i pierwotną gładką, półpłynną konsystencję.
  • Mogą być stosowane jako cover krem do oblewania i dekoracji tortów, lekkich deserów i monoporcji. Na powierzchni dekorowanych produktów tworzą dobrze kryjącą, delikatną elastyczną warstwę o wyraźnym połysku.
  • Odpowiednie do zastosowań na zimno: nadziewania, smarowania i dekoracji ciast, ciastek czy gofrów
  • Odpowiednie do przygotowania lekkich mas kremowych poprzez połączenie z bitą śmietaną czy mascarpone.
oferta
sprzedaż
producent
Terravita
sprzedawca
Terravita
stan
nowy
Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe