...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mazurek z Makareną

autor: Credin

Ciasto Makarena
Ciasto „Makarena” 1000 g
jaja 350 g
olej roślinny 300g
woda 225 g
--------------------------
Razem 1875 g

Wykonanie Ciasto Makarena
Wymieszać wszystkie składniki razem.
Czas mieszania: ok. 1-2 min. wolne obroty, nie ubijać
Ciasto wylać do formy np. okrągłej fi 22 cm po 350 g.
Temp. pieczenia: 160-170°C
Czas pieczenia: ok. 20 min.


Krem Czekoladowo-Cynamonowy
Creline 200 g
Czekoladowa Miss Kongo 400 g
Krem de Lux 110 g
woda (zimna, przegotowana) 300 g
cynamon mielony 2 g
-------------------------------------
Razem 1012 g

Wykonanie Krem Czekoladowo-Cynamonowy
Zagotować Creline, dodać Czekoladową Miss Kongo, cynamon mielony, wymieszać i ostudzić.
Osobno przygotować Krem de Lux (wymieszać mieszankę z wodą do uzyskania jednolitej 
konsystencji). Połączyć rozpuszczoną w śmietanie czekoladę i gotowy krem, dobrze wymieszać. 

Wykonanie
Na przestudzony blat Ciasta Makarena szprycujemy przy użyciu tylki karbowanej gotowy Krem Czekoladowo-Cynamonowy. Składamy i ponownie wykańczamy ciasto kremem na obrzeżach, środek przykrywamy Czekoladową Miss Kongo

Dekoracja:
Marcepany kolorowe do modelingu „Marzicovers”, nugat, itp.

oferta
sprzedaż
producent
Credin
sprzedawca
Credin Polska
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe