...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży czerwiec 2023

Nowoczesny minimalizm Wojciecha Rzepeckiego. Wolność w rzemiośle Krzysztofa Bartonia. Fascynacje Łukasza Anioła.  Sycylijskie cannoli w lodziarni. Szczypta soli w piekarni i cukierni. Social media pełne twarzy zamiast ciastek i bochenków.

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Tożsamość cukiernika – rozmowa z Wojciechem Rzepeckim
Cukiernik artysta – rozmowa z Łukaszem Aniołem
Pajda z pasją, charakterem i atramentem z kałamarnicy – rozmowa z Krzysztofem Bartoniem

Mistrz produkcji
Cacao-Trace zmienia rzeczywistość na plantacjach kakaowca
Prosto z fabryki czekolady
Za drzwiami piekarni
Cannoli – sycylijski przysmak
Przepis na słodki stół

Receptury
Ptyś rabarbar-tonka
Truskawkowe lovissimo
Monoporcja pomidor
Donuty orzechowe i brownie
Kaktusowe doniczki
Cremino – naprawdę warto
Robota dla Ribota
Pracownia dobrze zaprojektowana

Mistrz zarządzania
Szczypta soli
Twoja twarz w social mediach
Studenci z zagranicy na praktykach w firmie Geth
Bake & Play – wyjątkowa VI edycja z okazji 15-lecia Akademii Mistrza

Flesh news

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe