SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Misja – ocalić rzemiosło – rozmowa z Mirosławem Kurkiem
Chleb pachnący drewnem – rozmowa z Damianem Nowakiem
Migdały i orzechy na podium – rozmowa z Wiolettą Gbiorczyk
Mistrz produkcji
Książki o zapachu kawy
Bukiet słodkich możliwości
Żelatyna i spółka
Receptury. Słodko i lekko – wakacyjne słodkości
Kopa ornontowicka
Monoporcja malina-jeżyna
Fraisier truskawkowy
Monoporcja mango-marakuja
Powrót drożdżówki
Maszyny, urządzenia, wyposażenie – przegląd oferty rynkowej 2023
Mistrz zarządzania
Ułatw sobie zakupy
Wykaz sklepów online
Jak odnieść korzyść z popytu na zakupy internetowe?
Inspirowane podróżami
Piekarnie w opałach
Szef czy kumpel?
Flesh news
Trophée Mille Poland
Turbo Poradnik Gastronomii
Gelato Poland i III Mistrzostwa Polski na Pralinę
– konkursy 12. edycji Sweet Targów
Pia Salazar z tytułem Najlepszego Cukiernika Świata 2023
Bottiglieria 1881 z dwiema gwiazdkami Michelina
Miw e Smartfresh – w centrum technologicznym Miwe LBC
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY