Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki? W czym tkwi różnica między cold brew a mrożoną kawą? A na naszej okładce mistrzyni czekolady, laureatka 3. edycji Mistrzostw na Pralinę - Sylwia Halama.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Czekolada przepustką do spełnionych marzeń – rozmowa z Sylwią Halamą
Kawiarnia pachnąca marcepanem – rozmowa z Alicją Derdoń
Niby chachor, a robi tyle dobra – rozmowa ze Stanisławem Kulczyną
Mistrz produkcji
Allsupply – wszystko w jednym miejscu
Cold brew – kawy i herbaty na zimno
Kremy gotowane
Słodkie wegańskie
Mleko A2 – bezpieczna alternatywa dla osób z alergią na mleko
Lekkie i puszyste zefirki
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
Naturalnie chronione pieczywo
Mistrz zarządzania / sklepy online
Czy twoja firma potrzebuje WWW
Cukieteria.pl – stawiamy na sprzedaż online
Republika Smaku – wyjątkowe miejsce dla miłośników cukiernictwa
Kim są klienci twojego sklepu internetowego
Co w prawie piszczy
Flesh news
Wielkie otwarcie: Cukrownia Ciocho i DESEO Patisserie
Rekordowe lody
Łączy nas chleb – Festiwal Miast Partnerskich Katowic
Akademia Liderów Gastronomii – relacja z debaty
Piekarnia Kucharskiego Paweł Mieszała – ambasadorem Terravita
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >