SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Cukiernictwo teraz i w przyszłości według Krzysztofa Kopcińskiego
Jacek Polewski – piekarski performer
Kociewski czy dla Zaoranych – rozmowa z Wojciechem Cejrowskim
Efektywne zarządzanie
Jak minister rolnictwa chce wzmocnić polskie rzemieślnicze piekarnie?
Zmiany szyte na miarę, cz. I – rozmowa z Anną Lurje-Wawrzyniak i Maciejem Komorowskim, twórcami Managers Group MA
O ochronie smaku w prawie własności intelektualnej
Muralem malowane – między reklamą a sztuką ulicy
Rzemiosło przyszłości
Czym słodzić, aby nie zaszkodzić
Recycling od kuchni – rozmowa z Sylwią Majcher
Receptury ZERO WASTE
Kulisy produkcji
Rozmowy o cukiernictwie z Bożeną Sikoń-Wojtal, cz. II Techniki zgłębiania smaku
Receptura Ziarnisty keks ze śliwką
Szkoła piekarstwa Wiesława Kuci, Lekcja 6. Zaczątek – levain – chleb
Zasady wdrażania projektów ERP
Sprzedaż i ekspozycja
Polskie superfood – borówka
Owoc z lokalnego raju
Spadająca konsumpcja mocno zmienia branżę piekarniczą – analiza
Flash News
Zdigitalizowana automatyzacja i spersonalizowany chleb z dodatkiem owadów
IBA w róznych perspektywach – opinie wystawców
Światowe trendy na Polagrze Tech
Tortowe święto jeszcze słodsze – relacja z 3. edycji Cake Festival Poland w Katowicach
Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.
do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>