Na czym polega praca Bibliotekarza Zakwasów? Czym kieruje się w swojej piekarni Master Baker - Paweł Tkaczuk? Jakie są alternatywy dla białego cukru w wypiekach? I kto zajął podium na World Chocolate Masters 2022?
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Jedyny taki bibliotekarz – rozmowa z Karlem de Smedtem
Gonić króliczka, czyli o sztuce rozwoju – rozmowa z Pawłem Tkaczukiem
Masz tylko jedną szansę, by zdobyć zaufanie klienta – rozmowa z Łukaszem Błaszczykiem
Łaskotki – Cookie Dough Bar – rozmowa z Aleksandrą i Maciejem Kamińskimi
Mistrz produkcji
Jeśli nie cukier, to co?
Szef kuchni pisze
Żurawina wraca do łask
Pierniki przez okrągły rok
Świąteczny tort czekoladowy z musem piernikowym
Tort piernikowo-orzechowy
Lody okiem Szymona
Lody czekoladowe
Mistrz zarządzania
Smarten up your factory – składniki cyfrowej transformacji
Za drzwiami piekarni
Mały kiosk samoobsługowy czy lokal z wykwalifikowanym personelem?
Flash news
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY