...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży listopad 2023

Zobacz zjawiskowy tort Angeliki Chwyć i Renaty Martyny z mistrzostw w Mediolanie! Przekonaj się, że dynia smakuje nie tylko w spiced latte. Zainspiruj się jesiennymi dekoracjami. Rozsmakuj się we włoskiej pizzy zamiast lodów. Poznaj ciekawą i wielowątkową historię kariery Bartka Boratyna. Czytaj nowe wydanie już teraz!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Wiele talentów Bartka – rozmowa z Bartłomiejem Boratynem
Z cukrem czy bez? – rozmowa z Agatą Kurdek
Na pokuszenie po turecku – rozmowa z Dorotą Mosz

Mistrz produkcji
Mistrzynie świata – Renata Martyna i Angelika Chwyć
Keto słodkości mile widziane w witrynie
Malownicza dynia

Receptury
Chleb dyniowy
Sernik dyniowy z kremem cynamonowym
Tarta dyniowo-kajmakowa
Serofonia makowa
Tort makowo-sezamowy z bakaliami
Tort musowy – egzotyczne orzeźwienie

Lodziarz otwiera pizzerię
Dary jesieni w cukiernictwie artystycznym
Piece MIWE condo – wszechstronne, energooszczędne, nowoczesne

Mistrz zarządzania
Za drzwiami piekarni
FeelGoodMood – trend na dobry humor
Okiem prawnika

Flesh news
Otwarcie Akademii Kucharskiej
IBA
Salon du Chocolat
Master Baker/Cake International
15-lecie Akademii Mistrza

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

39,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe