Czy wegańskie cukiernictwo zdominuje branżę? Czym zastąpić w nim masło i jaja? Między innymi, na te pytania odpowiada gość naszej okładki, ekspert roślinnych słodkości - Patryk Szczepański. A oprócz tego - czas na owoce, lody dla opornych oraz tortowe S.O.S. Zapraszamy do lektury nowego apetycznego wydania!
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Wyzwaniem jest jakość – rozmowa z Patrykiem Szczepańskim
Tyle pysznego glutenu! – rozmowa z Roksaną Wiśniewską (Moxo Bakery)
Szczypta Francji w środku Łodzi – rozmowa z Sebastianem Andrzejewskim (Maison a.s.)
Mistrz produkcji Czas na owoce
Nie tylko wisienka na torcie – owoce w cukiernictwie
Sezon owocowy czas start
Kostka truskawkowa
Lody z ciasteczkową posypką
Truskawkowe marzenie
Mistrz produkcji
Na pomoc tortowi
Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
Lody okiem Szymona
Lody dla opornych – bazy
Różne strategie, różne postawy, różne koncepty
Bakeline – nowa seria pojemników na pieczywo i wyroby cukiernicze
Komendium wypieków – piernik
Produkty tailor-made, czyli jak szyjemy na miarę
Pokrój i zapakuj z linią Dovaina
Mistrz zarządzania
E-handel jednym z kluczowych elementów konkurencyjności
Ciemny – to nie dla mnie!
Flash News
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY