Wiosna, czyli Wielkanoc i lody! Właśnie te dwa tematy zdominowały najnowsze wydanie Mistrza Branży. Mateusz Karpiński opowiada jak rzemiosło może funkcjonować na wielką skalę, Paweł Jafernik przywraca modę na lody cassate, a Hiszpania wyznacza ogólnoeuropejski trend na wyjątkowy smak, którego nie może zabraknąć w tym sezonie!
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Jakość rzemiosła w makroskali – rozmowa z Mateuszem Karpińskim
Lody na okrągło – rozmowa z Pawłem Jafernikiem
Zmączeni – spełnienie marzeń o dobrym chlebie
Mistrz produkcji
Włoskie Gelato mają konkurencję
Lodziarskie inspiracje
Słodkie pisanki 3D
Lody okiem Szymona
Inspiracje lodowe Sempre
Robota dla Ribota
Kreatywny sugacrafting Angeliki Chwyć
Komendium wypieków – ciasto obgotowywane
Glasbord® na ściany i sufity
Król wielkanocnego stołu – mazurek
Automatyzacja odpieku pieczywa
Wielkanoc z pomysłem - Receptury
Mazurek karmelowo-czekoladowy z musem pomarańczowym
Soczysta malina
Wiosenna monoporcja
Ciasto drożdżowe Ala Colomba
Ciasto bazowe
Wielkanocne babeczki Lemon Twist
Mazurek owsiany z bakaliami
Babka piaskowa bez pszenicy
Chleb z kogutem
Mistrz zarządzania
Nowy limit zawartości tłuszczów trans
System ERP w czasach kryzysu
Eko nie tylko od święta
Flash News
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY