...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży wrzesień-październik 2020

To było wyjątkowe pracowite lato! Po miesiącach zastoju, właściciele lodziarni, cukierni, kawiarni i hoteli starali się nadrobić “covidowe” straty. Prawda jest jednak taka, że bez względu na okoliczności  i zewnętrze trudności,  ciężka praca zawsze była i jest stałym elementem prowadzenia działalności wszystkich tych, którzy mają ambicję na więcej. Jak w żadnej innej branży, w gastronomii to więcej oznacza poświęcenie w dzień, w nocy, w święta... Dlatego tak łatwo o to, by zanim nadejdzie sukces, przyszło wypalenie. Jak się przed nim ustrzec? W pracy trzeba szukać... frajdy! To tylko jeden z elementów filozofii sukcesuTomasza Dekera, który może się poszczycić tytułem Prix Au Chef Pâtissier 2020...


SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Filozofia sukcesu Tomasza Dekera
Słodkości ze szczawiem, winem i gwiazdką

Mistrz produkcji
Niezwykłe studio projektowe
Niebieskie jedzenie, czyli niezdrowe?
Branża na ostrzu noża – felieton Macieja Rosińskiego
Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć – barwniki
Kolejne nowości w ofercie firmy Dorosiowe Ranty
Beza – lekkość piórka na wagę złota

Receptury

  • Ciasteczka Gold
  • Tort kawowy z mleczną czekoladą
  • Beza wegańska
  • Beza z marakują, czarną porzeczką i nutą pomarańczy
  • Beza owocowa

Lodziarskie ABC
Anio – tabliczki doprawione wyobraźnią
Sarah Hardy – mistrzyni czekoladowej anatomii i makabry
Kromka z kolorem
Modernizując, nie możesz pominąć aspektów energetycznych
Kompendium wypieków: ciasto drożdżowe
Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę
Tłuszcz w formie
Bułki prostokątne

Mistrz sprzedaży
4 sposoby na wyższą rentowność każdej piekarni
Idzie jesień, a wraz z nią zmiany
17 pomysłów na atrakcyjne posty w social mediach
Jedzenie w obiektywie, cz. I. Jak robić i... jak nie robić zdjęć słodkościom

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżacy numer Mistrza Branży >

 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe