Wymiary: wysokość/szerokość/długość: 700 x 930 x 970 mm
Powierzchnia wypiekowa: 1,20 m2 (obliczeniowa)
Liczba komór / poziomów: 5 półek/blach
Wymiary blach: 400x600
Zakres temperatur: max 250°C
Moc pieca: 9,6 kW
Źródło energii: elektryczny
Zużycie energii: brak danych
Waga: 117-137 kg (w zależności od wersji wyposażenia)
Dodatkowe informacje: Piec Dibas – piec konwekcyjny z drzwiami, które chowają się w obudowę pieca i tym samym nie blokują przejścia. Zapewnia większą swobodę kształtowania przestrzeni i ruchu podczas codziennej pracy, pozwala na usytuowanie bliżej klienta. Specjalny zamek bezpieczeństwa zapewnia bezpieczne użytkowanie również w strefie obsługi klientów. Higieniczna komora pieca (pozbawiona narożników) w połączeniu z systemem mycia automatycznego zapewnia wyjątkową łatwość utrzymania czystości w piecu. Trzy warianty systemów sterowania: Clasic, Comfort lub Exclusive zapewniają, że obsługa pieca jest dziecinnie prosta nawet dla mniej doświadczonego użytkownika. Zoptymalizowany przepływ powietrza w komorze pieczenia, zaparowanie kaskadowe lub natryskowe oraz rewersyjny wentylator zapewniają doskonałe wyniki pieczenia. Piec Dibas można łączyć w system Vario z innymi piecami modułowymi i konwekcyjnymi, jak również z garowniami, uzyskujemy w ten sposób zintegrowany system do rozrostu i wypieku ciasta na miejscu w sklepie. Piec na życzenie klienta może być wykonany w wersji Nostalgic.