...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Szkolenia cukiernicze, piekarnicze

Nazwa firmy: Akademia Zeelandia (Zeelandia Sp. z o.o.)

Dane kontaktowe: akademia@zeelandia.pl, tel. (61) 664 76 00

Miejsce szkolenia: ul. Sowia 6c, 62-080 Tarnowo podgórne (siedziba firmy Zeelandia)

Możliwość organizacji szkolenia w dowolnym miejscu przy organizacji większej grupy.

Rok rozpoczęcia szkoleń: 2005

Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarskie

Tematyka: Inspiracje ciastkarskie, czekoladowe inspiracje, letnie inspiracje – stylizacje wyrobów ciastkarskich, Sugarcrafting – techniki pracy z masa cukrową, jesienne inspiracje – stylizacje wyrobów ciastkarskich, świąteczne inspiracje cukiernicze, , wizerunek wyrobów ciastkarskich w segmencie HoReCa

Grupa docelowa: cukiernicy i piekarze, pracownicy branży HoReCa, uczniowie (szkolenia dedykowane)

Wielkość grup szkoleniowych: max. 12 osób

Kadra szkoleniowców:
Michał Doroszkiewicz - Mistrz Polski Uczniów w zawodzie Ciastkarz-Cukiernik, Mistrza Polski Młodych Cukierników
Paweł Mieszała - wielokrotny zdobywca Pucharu Świata Cukierników w Lyonie, Mistrza Świata Cukierników w Kategorii Witryn i Designu
Marcin Surdyk – laureat Mistrzostw Polski w Deserach, uczestnik wielu szkoleń m.in. we Francji, Włoszech, Finlandii czy Niemczech.

Cena szkolenia:
300 PLN – szkolenie bez noclegu,
400 PLN – szkolenie z 1 noclegiem,
500 PLN – szkolenie z 2 noclegami.

Informacje dodatkowe:
Szkolenia odbywają się w pracowniach wyposażonych w najwyższej klasy sprzęt i surowce. Każdy z uczestników otrzymuje pakiet materiałów szkoleniowych, w cenie szkolenia jest także lunch dla uczestników zarówno 1 jak i 2 dnia, oraz kolacja w restauracji specjalnie dobranej do tematu szkolenia.

Dodatkowo, w ramach szkoleń uczestnicy mają okazję wziąć udział w wykładach dodatkowych dotyczących m.in. najnowszych trendów, dobrych zasad prowadzenia biznesu czy zarządzania zmianą  w firmie.

Aktualny kalendarz szkoleń wraz z ich pełnym opisem dostępny jest na stronie www.zeelandia.pl w zakładce Akademia Zeelandia.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe