Nazwa firmy: Akademia Zeelandia (Zeelandia Sp. z o.o.)
Dane kontaktowe: akademia@zeelandia.pl, tel. (61) 664 76 00
Miejsce szkolenia: ul. Sowia 6c, 62-080 Tarnowo podgórne (siedziba firmy Zeelandia)
Możliwość organizacji szkolenia w dowolnym miejscu przy organizacji większej grupy.
Rok rozpoczęcia szkoleń: 2005
Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarskie
Tematyka: Inspiracje ciastkarskie, czekoladowe inspiracje, letnie inspiracje – stylizacje wyrobów ciastkarskich, Sugarcrafting – techniki pracy z masa cukrową, jesienne inspiracje – stylizacje wyrobów ciastkarskich, świąteczne inspiracje cukiernicze, , wizerunek wyrobów ciastkarskich w segmencie HoReCa
Grupa docelowa: cukiernicy i piekarze, pracownicy branży HoReCa, uczniowie (szkolenia dedykowane)
Wielkość grup szkoleniowych: max. 12 osób
Kadra szkoleniowców:
Michał Doroszkiewicz - Mistrz Polski Uczniów w zawodzie Ciastkarz-Cukiernik, Mistrza Polski Młodych Cukierników
Paweł Mieszała - wielokrotny zdobywca Pucharu Świata Cukierników w Lyonie, Mistrza Świata Cukierników w Kategorii Witryn i Designu
Marcin Surdyk – laureat Mistrzostw Polski w Deserach, uczestnik wielu szkoleń m.in. we Francji, Włoszech, Finlandii czy Niemczech.
Cena szkolenia:
300 PLN – szkolenie bez noclegu,
400 PLN – szkolenie z 1 noclegiem,
500 PLN – szkolenie z 2 noclegami.
Informacje dodatkowe:
Szkolenia odbywają się w pracowniach wyposażonych w najwyższej klasy sprzęt i surowce. Każdy z uczestników otrzymuje pakiet materiałów szkoleniowych, w cenie szkolenia jest także lunch dla uczestników zarówno 1 jak i 2 dnia, oraz kolacja w restauracji specjalnie dobranej do tematu szkolenia.
Dodatkowo, w ramach szkoleń uczestnicy mają okazję wziąć udział w wykładach dodatkowych dotyczących m.in. najnowszych trendów, dobrych zasad prowadzenia biznesu czy zarządzania zmianą w firmie.
Aktualny kalendarz szkoleń wraz z ich pełnym opisem dostępny jest na stronie www.zeelandia.pl w zakładce Akademia Zeelandia.