...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • CYKL SZKOLEŃ - "ZROZUM SWÓJ KWAS CHLEBOWY"

    Szkolenia
    termin
    do , do , do , do
    lokalizacja
    Radzionków
    zasięg
    ogólnopolski

    Mamy wielką przyjemność zaprosić Państwa na cykl szkoleń poświęconych nauce wykorzystania naturalnych fermentacji kwasu mlekowego w tradycyjnej piekarni. Szkolenie przeprowadzi aż 3 specjalistów w swojej dziedzinie, potrwa 3 dni i każdego dnia nauczymy się czegoś nowego o produkcji i prowadzeniu piekarni rzemieślniczej. Wartość szkolenia szacuje się na kwotę 3500zł, która w całości pokrywana jest przez #Fundusze Promocji.


    SZKOLENIE ZOSTAŁO PODZIELONE NA 3 ETAPY:

    1. Teoria - wiedza z zakresu prowadzenia, wyprowadzania, utrzymywania, dokarmiania wykorzystania kwasów uzyskiwanych na bazie różnych rodzajów mąk. Teoria niezbędna do dobrego zrozumienia procesów zachodzących w kwasach piekarskich, w ciastach z użyciem kwasu, pozwala na zastąpienie gotowych produktów imitujących tradycyjne procesy naturalnymi składnikami.

    2. Praktyka - przykłady wykorzystania różnych fermentacji i mąk w tradycyjnej piekarni. Pokazujemy tradycyjne i nowoczesne produkty w których wykorzystujemy tradycyjne fermentacje.

    3. Marketing - końcowa faza szkolenia polega na zdobyciu wiedzy w zakresie marketingu i zarządzania. Oprócz stworzenia dobrego produktu każda firma jest zmuszona do jego prezentacji, do prezentacji walorów pieczywa na prawdziwym zakwasie i na budowie kanałów komunikacji niezbędnych do zdobycia nowych klientów.


    ILOŚĆ MIEJSC:
    40 miejsc przeznaczonych dla właścicieli lub managerów małych lub średnich piekarni rzemieślniczych, po 1 miejscu na 1 firmę, 10 miejsc na każdym szkoleniu.

    ZAPISY:
    Prosimy o przesłanie e-mail na adres kontakt@rzemieslnik.org w terminie od 15 do 30 czerwca 2024r. W przypadku wyczerpania miejsc poniżej umieścimy informację. Decyduje kolejność zgłoszeń, prawidłowość wypełnienia formularza oraz dostępność miejsc w konkretnych terminach.

    Formularz zgłoszeniowy dostępny jest do pobrania tutaj:    word    pdf


    TERMINY:
    Planujemy szkolenia w następujących terminach:

    - 8-10 lipiec 2024r.
    - 5-7 sierpień 2024 r.
    - 19-21 sierpień 2024 r.
    - 3-5 wrzesień 2024 r.

    Zapisujemy na szkolenia wg. kolejności terminów i po wyczerpaniu miejsc w danym terminie rezerwujemy na następny. Nie można zapisać się na ostatni termin jeśli są wolne miejsca na wcześniejszym.


    W PROGRAMIE:
    Dzień pierwszy - szkolenie teoretyczne:
    - Surowce piekarskie,
    - Podstawy fazowej fermentacji mąki żytniej,
    - Podstawy fermentacji mąki pszennej,
    - Odroczony wypiek pieczywa,
    - Analiza jakości kwasu.

    Dzień drugi - szkolenie praktyczne piekarskie:
    - Tradycyjny chleb pszenno-żytni na kwasie żytnim,
    - Tradycyjny chleb pszenno-żytni z orzechami włoskimi i śliwką suszoną,
    - Focaccia pszenna na kwasie pszennym,
    - Bagietka pszenna na kwasie pszennym,
    - Bagietka pszenna na kwasie pszennym z ziarnami,
    - Chleb żytni 100% na kwasie.

    Dzień trzeci - wypieki oraz elementy zarządzania i marketingu:
    - Budowa oferty dopasowanej do potrzeb konsumenta,
    - Wizerunek firmy i co się na niego składa,
    - Jak dotrzeć do świadomego konsumenta?
    - Jak komunikować walory pieczywa rzemieślniczego?
    - Jak stworzyć atrakcyjne miejsce pracy dla piekarza?

     

    Dokładna lokalizacja

    Radzionków, ul. Knosały 227

    Strona internetowa

    https://rzemieslnik.org/szkolenia

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe