W tym roku czeka na Państwa ponad 60 stoisk podzielonych na 10 stref tematycznych. Na stoiskach odbywać się będą pokazy na żywo oraz prezentowane będą nowości na sezon jesienno-zimowy w zgodzie z najnowszymi trendami. Będzie możliwość sprawdzenia działania nowej generacji urządzeń do produkcji i przechowywania.
Strefy tematyczne tegorocznych Dni Otwartych:
Super Food - rozwiązania, które przyciągną do Twojego biznesu klientów znających się na jakości produktów
Opakowania - opakowanie na znaczenie, poznaj najnowsze trendy i wymogi związane ze znakowaniem produktów
Pasty i barwniki - pokazy technologiczne ze świadomego zastosowania barwników i past w cukiernictwie
Czekolada - najnowsze trendy oraz produkcja draży na bazie czekolady i bakalii
HoReCa - słone i słodkie przekąski, technologia szokowego mrożenia żywności
Bakalie, ziarna i przyprawy - niezbędne dodatki w każdej piekarni i cukierni
Lody - lody w rożku, maszyny dozujące do kubeczków, przygotowanie do sprzedaży impulsowej
Zima - stollen, piernik, panettone - sezonowe przysmaki z całego świata
Napoje - wyborna kawa, lemoniady, mocktaile - inspirujące aplikacje w światowym stylu
Dekoracje - dodatki, dzięki którym nawet niedoświadczony cukiernik stworzy doskonałe desery
Dni Otwarte firmy Polmarkus to przede wszystkim przestrzeń do nawiązywania nowych kontaktów i partnerstw biznesowych, dlatego hasłem przewodnim tegorocznego wydarzenia jest Odkrywanie nieograniczonych możliwości, do czego zachęcamy.
Dni Otwarte to impreza zamknięta, możliwość wstępu mają tylko zaproszeni goście. Jeśli są Państwo zainteresowani wzięciem udziału w wydarzeniu, prosimy o kontakt z Przedstawicielem handlowym firmy Polmarkus.