Prowadzący: Marcin Zych
Co jest niezbędne do złożenia doskonałego tortu? Oczywiście doskonały biszkopt!
Zapraszamy na trzygodzinne warsztaty prowadzone przez Marcina Zycha - świetnego cukiernika Pracowni Cukierniczej tortownia.pl. Podczas zajęć uczestnicy przygotują i aż trzy rodzaje biszkoptów. Nauczą się je wypiekać i poznają tajemnice właściwego łączenia składników.
Program
- różne sposoby łączenia składników i ubijania ciasta;
- biszkopt wiedeński pieczony w rancie;
- biszkopt podstawowy roladowy;
- biszkopt podstawowy pieczony w rancie;
- krojenie biszkoptów;
- zwijanie rolady biszkoptowej z konfiturą;
Zapewniamy:
- szkolenie na najwyższym poziomie;
- stanowiska pracy wyposażone w niezbędne urządzenia i narzędzia;
- wszystkie potrzebne materiały i produkty;
- możliwość zabrania wykonanych prac;
- dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia;
godz. 11.00
CZAS TRWANIA
1 dzień (3h zegarowe)
cena z VAT: 290 zł