...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Polne kwiaty: maki, chabry i rumianki

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    Prowadzący: Tadeusz Branecki

    Przekrojowe szkolenie obejmujące szereg różnych metod wykonywania cukrowych kwiatów: każdy z płatków na osobnym druciku, metoda "sombrero"...

    Przekrojowe szkolenie obejmujące szereg różnych metod wykonywania cukrowych kwiatów: każdy z płatków na osobnym druciku, metoda "sombrero", wielopłatkowe kwiatki z płaskim środkiem (zamocowane na druciku lub położone bezpośrednio na torcie). Podczas szkolenia uczestnicy pod okiem Tadeusza Braneckiego własnoręcznie wykonają mak, chaber i stokrotkę oraz listek maku na druciku, a następnie połączą wykonane kwiaty w bukiecik, który stanie się ich własnością. Stosując poznane podczas zajęć metody (w tym niewykorzystywane podczas dotychczasowych szkoleń Akademii tortownia.pl) można wykonać inne kwiaty, są to m.in. magnolia, goździk, anemon, róża ogrodowa, słonecznik, gerbera, chryzantemy, mimoza, prymula, lilia wodna, kwiaty wiśni, jabłoni i wiele innych.

    Szkolenie trwa około siedmiu godzin zegarowych (plus przerwa).

    Uczestnicy szkolenia poznają:

    • rożne metody wykonania płatków kwiatów,
    • różne metody wykonania środków kwiatowych,
    • sposoby wykonywania liści na drucikach,
    • metodę wykorzystywania drucików i taśm florystycznych do tworzenia naturalnie wyglądających łodyżek,
    • techniki malowania kwiatów i liści,
    • sposoby łączenia kwiatowych kompozycji i wykorzystania ich do dekoracji tortów.

    Zapewniamy:

    • stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia,
    • wszystkie potrzebne materiały: lukier plastyczny, barwniki, dodatki, materiały opakowaniowe,
    • dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia w Akademii tortownia.pl,
    • możliwość zabrania wykonanych prac,
    • miłą atmosferę i w przerwie drobny poczęstunek.


    godz. 10.00
    CZAS TRWANIA
    1 dzień (7h zegarowych)
    cena z VAT: 490 zł

    Dokładna lokalizacja

    Akademia tortownia.pl
    Ul Tarnogórska 16
    03-679 Warszawa

    Kontakt

    Tel. 22 203 53 73

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,32,Polne_kwiaty_maki_chabry_i_rumianki?t=4819

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe