...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Idealne biszkopty, do tortów i rolad

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    Prowadzący: Marcin Zych

    Co jest niezbędne do złożenia doskonałego tortu? Oczywiście doskonały biszkopt!

    Zapraszamy na trzygodzinne warsztaty prowadzone przez Marcina Zycha - świetnego cukiernika Pracowni Cukierniczej tortownia.pl. Podczas zajęć uczestnicy przygotują i aż trzy rodzaje biszkoptów. Nauczą się je wypiekać i poznają tajemnice właściwego łączenia składników.

    Program

    • różne sposoby łączenia składników i ubijania ciasta;
    • biszkopt wiedeński pieczony w rancie;
    • biszkopt podstawowy roladowy;
    • biszkopt podstawowy pieczony w rancie;
    • krojenie biszkoptów;
    • zwijanie rolady biszkoptowej z konfiturą;

    Zapewniamy:

    • szkolenie na najwyższym poziomie;
    • stanowiska pracy wyposażone w niezbędne urządzenia i narzędzia;
    • wszystkie potrzebne materiały i produkty;
    • możliwość zabrania wykonanych prac;
    • dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia;


    godz. 11.00
    CZAS TRWANIA
    1 dzień (3h zegarowe)
    cena z VAT: 290 zł

    Dokładna lokalizacja

    Akademia tortownia.pl
    Ul Tarnogórska 16
    03-679 Warszawa

    Kontakt

    Tel. 22 203 53 73

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,54,Idealne_biszkopty_do_tortow_i_rolad?t=4795

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe