Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Wielkanoc po mistrzowsku to zbiór receptur przygotowanych przez cukierników, pasjonatów cukiernictwa oraz technologów. Są tutaj inspirujące wielkanocne wypieki na chleb, ciasta i desery. Obok tradycyjnych receptur, jak babka piaskowa, babka drożdżowa, kremówki, muffinki lub sernik, znajdują się nowatorskie przepisy, jak babka marchwiowa bez jaj. Nasi goście zaskakują pomysłami na nowoczesny wielkanocny deser, a wśród nich są: pascha oblana białą czekoladą, lekki i kruchy torcik, modne tarty czy biszkopt złożony w formie szachownicy. Tu znajdziesz podstawowe przepisy, jak zrobić m.in. cremeux z mango, mus owocowy lub czekoladowy, chrupiący kokos, prażynkę czekoladową, glacage lustrzany. Tu również sprawdzisz gotowe mieszanki cukiernicze w ciekawych realizacjach.
Zapraszamy do obejrzenia najnowszych propozycji na wielkanocne wypieki i desery!