...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży maj 2023

    Mistrz Branży maj 2023

    Justyna Sekunda o upartym dążeniu do celu i pukaniu do drzwi klienta premium. Aleksandra Gostomska i Paweł Ignaciuk o przekazywaniu historii i emocji w ciastkach. Tomasz Dudek o potędze inwestowania w siebie. A także: dziecko w lodziarni, papier waflowy na torcie i malina w cukiernictwie.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Zakochana w tortach – rozmowa z Justyną Sekundą
    Karmią ludzi historiami i emocjami – rozmowa z Aleksandrą Gostomską i Pawłem Ignaciukiem
    Słodkie nauczanie – rozmowa z Tomaszem Dudkiem
    Siewcy Fermentu – rozmowa z Marcinem Jabłońskim

    Mistrz produkcji / Mistrz dekoracji
    Sezon na torty #2 Papierowe czary
    Bagietka z kiełkami owsa
    Kule z papieru waflowego
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
    Makaroniki na każdą okazję
    Z miłości do kwiatów
    Dziecko w lodziarni – jak zadowolić najważniejszego klienta
    Za drzwiami piekarni
    Praca w nocy – wybór czy konieczność
    W malinowym chruśniaku
    Tarta z kremem pâtissiere i malinami

    Mistrz zarządzania
    Lodziarnia w czasach wojny
    W poszukiwaniu inspiracji – boho, japandi, lata 70.
    Skuteczny marketing – relacja

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Mistrz Branży kwiecień 2023

    Mistrz Branży kwiecień 2023

    Odkrywamy fenomen cukierni Kaiser Patisserie. Odwiedzamy progi Akademii Umiejętności Inspiracja. Śledzimy tortowe trendy i zachwycamy się tortem 3D. Relacjonujemy mistrzostwa i prezentujemy młode talenty. Podpowiadamy jak zmniejszyć rachunki za prąd i dlaczego warto inwestować w eko opakowania. Czytajcie nowe wydanie MB!

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Rzemiosło w luksusowej formie – rozmowa z zespołem Kaiser Patisserie
    Zwrot na tort – rozmowa z Sylwią Sobiegraj
    Będzie dobrze – rozmowa z Dagmarą Rosiak

    Mistrz produkcji / Mistrz dekoracji
    Mus czekoladowy z marakują i pomarańczą
    Wartość smaku czekolady z Cacao-Trace
    Miejsce pełne pasji i inspiracji
    Jadalna sztuka – tort 3D
    Wiosenny tort Bellaria
    Kreatywny sugarcrafting z Angelika Chwyć
    Przegląd rynkowy
    Sezon na torty – przegląd trendów

    Mistrz zarzadzania
    Glasbord® na ściany i sufity
    Chleby dookoła świata
    Za drzwiami piekarni
    Jak zmniejszyć rachunki za prąd
    Jemy oczami – jak światło wpływa na nasz apetyt?
    Ekologiczne podejście do opakowań

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Rolada Classic Credin

    Rolada Classic Credin

    Mieszanka cukiernicza przeznaczona do wypieku rolad biszkoptowych o dużej elastyczności, regularnej strukturze miękiszu, pięknej naturalnej barwie, dłuższej świeżości, aksamitnej skórce o złocistej barwie, elastycznych podczas zwijania.

    Mieszanka jest łatwa w użyciu, gwarantuje duży przyrost objętości masy, powtarzalną jakość końcowego wyrobu i szerokie możliwości zastosowania.

    Opakowanie 15 kg.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    PGD / Credin
    sprzedawca
    PGD
  • COOKIES (MEC3) lody o smaku kruchych ciasteczek z czekoladą

    COOKIES (MEC3) lody o smaku kruchych ciasteczek z czekoladą

    Autorski smak i zestaw MEC3. Najbardziej znane i bijące swoiste rekordy sprzedaży lody o smaku kruchych ciasteczek z czekoladą.

    Zestaw zawiera 2 produkty:
    1 wiaderko 4,5 kg koncentratu BISCOTTINO (kod 14094),
    1 puszkę 6 kg COOKIES® krem (kod 14322) - pasta czekoladowa z kawałkami kruchych ciasteczek.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kames / MEC3
    sprzedawca
    Kames
  • Mistrz Branży marzec 2023

    Mistrz Branży marzec 2023

    Sernik idealny, czyli jaki? Jaką rolę jajko odgrywa w wypiekach? Wiosenne kwiaty z cukru krok po kroku. Historia piekarni Versailles. A na naszej okładce kobieta biznesu, która z branży reklamowej przerzuciła się na lukrowanie pierników. Branżowa Osobowość Roku - Agnieszka Krenc! Zapraszamy do lektury nowego Mistrza Branży.

     

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Ciastka lukrowane na miarę – rozmowa z Agnieszką Krenc
    Kolorowa babeczka – rozmowa z Alicją Atmin
    Słodycz na gorzkie czasy – rozmowa z Izabelą Greń

    Mistrz produkcji
    A na deser… sernik
    Versailles – historia piekarni
    Za drzwiami piekarni
    Rok 2023 rozpoczęty
    Wiosna na torcie
    Kilka uwag przed sezonem
    Jego ważność jajko

    Receptury
    Babka piaskowa pistacjowa
    Chleb z kiełkami owsa
    Wielkanocna radość
    Jagodowa margaretka
    Babka adwokatka
    Babka ukraińska
    Soczysta babeczka drożdżowa
    Jogurtowy raj
    Babka czekoladowa
    Bezglutenowy biszkopt
    Tort bezowy
    Sernik limonkowy

    Mistrz zarządzania
    Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
    Sklep piekarniczy… czy coś jeszcze?

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Chleb jak dawniej Uldo

    Chleb jak dawniej Uldo

    Chleb jak dawniej to znakomite pieczywo pszenne, które swoim smakiem, zapachem oraz strukturą przywołuje wspomnienia tradycyjnego pieczywa pszennego, wypiekanego przez rzemieślnicze piekarnie sprzed lat.

    Chleb jak dawniej posiada niezwykle delikatny i wilgotny miękisz, znakomicie smakuje, a odpowiednio przechowywany zachowuje swoje walory przez długi czas.

    Chleb jak dawniej to doskonała propozycja na codzienne pieczywo dla całej rodziny, który dzięki odpowiednio dobranym składnikom, posiada smak tradycyjnego, domowego chleba.

     



    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe