...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Glazura Sunset Glaze

    Glazura Sunset Glaze

    Zwiększ atrakcyjność swoich produktów, jednocześnie unikając trudności wynikających z użycia jaj! Glazura Puratos Sunset Glaze to doskonała alternatywa dla glazur na bazie jaj.

    • Zapewnia wspaniałe rezultaty
    • Jest łatwa w użyciu
    • Zapewnia 100% bezpieczeństwo produktu (eliminuje wszelkie zagrożenia związane z użyciem jaj)
    Więcej
  • Mistrz Branży luty 2023

    Mistrz Branży luty 2023

    Jaki jest kolejny zawodowy i życiowy cel Igora Zaritskyi'ego, finalisty World Chocolate Masters? Czy lodziarnie są bezpieczne w dobie inflacyjnego kryzysu? Co jest potrzebne by zacząć produkować draże? Dlaczego warto sprzedawać emocje, a nie tylko produkty?

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Priorytety Igora – rozmowa z Igorem Zaritskiy'm
    Cukiernictwo w zimnej odsłonie – rozmowa z Krystianem Krzykawskim
    Lody nie dla ochłody – rozmowa z Szymonem Sapiehą

    Mistrz produkcji
    Smaczne cukiernictwo w wersji wegańskiej? To możliwe!
    Draże – młodsze siostry pralin
    Kakao to nie tylko barwnik
    Kawiarnia w różnych rolach
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
    Szef kuchni pisze
    Zysk w produkcji lodów rzemieślniczych
    Zaproś trolle do swojej lodziarni
    Pączki przez okrągły rok

    Receptury
    Malinowa adwokatka
    Bułki owsiane z dodatkiem jogurtu
    Lody słony karmel
    Tort miodownik

    Mistrz zarządzania
    Eleganckie śniadanie
    Wino idealne do… chleba
    Za drzwiami piekarni
    Premiumizacja vs inflacja

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży styczeń 2023

    Mistrz Branży styczeń 2023

    Jaki kolor powinny mieć zarówno ściany jak i ciastka w 2023? Czy w czasach kryzysu warto inwestować w siebie i swój biznes? Z czego i gdzie się szkolić? A na naszej okładce - Sara Szal, właścicielka butikowej cukierni i bistro Mono.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Śmiałe marzenia, działanie z pasją – rozmowa z Sarą Szal
    Czujemy miętę do chleba – rozmowa z Kamilem Bochniakiem i Dawidem Rybarzem
    Estetka w cukierni – rozmowa z Anną Siwiec-Kaczmarczyk

    Mistrz produkcji
    Smaczne rokowania na nowy rok
    Powtórka z pączków

    Receptury na tłusty czwartek

    • Ciastka wulkany
    • Pączki wegańskie z nadzieniem o smaku advocat
    • Oponki
    • Minipączki twarogowe z nadzieniem
    • Kule z mlecznej czekolady
    • Fioletowe spring rollsy
    • Figi w kremowym sosie z gorgonzolą


    Za drzwiami piekarni
    Suska sechlońska – zimowy specjał
    Szef kuchni pisze

    Mistrz zarządzania
    Piekarnictwo w dawnym Krakowie – rozmowa z Marcinem Gadochą
    Przedstawiamy kolor 2023 roku – karminowa królowa Viva Magenta!!!
    Nauki nigdy dość!
    Gdzie się szkolić w Polsce – wykaz 2023

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Dozowanie, schładzanie wody

    Dozowanie, schładzanie wody

    Regulacja cyfrowa pozwala na bardzo dokładną regulację ilości i temperatury dozowanej wody.

    Duże elektroniczne wyświetlacze znacznie ułatwiają pracę z urządzeniem. Wyświetlacz niebieski pokazuję ilość dozowanej wody, natomiast czerewony jej temperaturę. Parametry można prosto wprowadzić za pomocą panelu dotykowego.

    Wydajność: 0.1-999.9 litrów
    Regulacja: +/- 0.1 litrów
    Temperatura: 1 - 80°C

     


    Więcej
  • Hein ECOSTONE²

    Hein ECOSTONE²

    20% oszczędności energii

    Piec piekarniczy obrotowy , ze zintegrowanym systemem odzysku ciepła i oddawaniem go do wnętrza komory wypiekowej dzięki zastosowaniu zespolonej izolacji cieplnej.

    Piece dostępne na 1 ,2 i 4 wózki, powierzchnia wypiekowa 4,3 m2 – 38,4 m2

    CIEPŁO ZOSTAJE W PIECU
    Aby obniżyć powszechnie znane wysokie temperatury spalin pieca obrotowego, na tylniej ścianie komory wypiekowej pieca LuxRotor zamontowano zespoloną izolacją cieplną (bloczki ceramiczne) połączoną z systemem odzysku ciepła.

    To co w komorze wydaje się prostą „ścianą ceramiczną", okazuje się wyrafinowanym urządzeniem służącym do odzyskiwania ze spalin maksymalnej ilości energii.

    Straty ciepła przy załadunku i rozładunku pieca są szybko uzupełniane, przy czym spowolnieniu ulega szybki spadek temperatury.

     

     

     

    Więcej
  • Uni Kąski

    Uni Kąski

    Chrupiące grissini, nadziewane mini zapiekanki i świderki, puszyste paluchy czy chlebek do rwania to propozycja dla zapalonych kibiców, koło której trudno przejść obojętnie.

    Kruche, puszyste, nadziane, z posypką lub bez, do rwania i chrupania – by stworzyć idealny zestaw meczowych przekąsek.

    W folderze mamy 7 prostych i szybkich w wykonaniu wypieków, które porwą swoim smakiem każdego, bez względu na to kto strzeli gola i jaki będzie wynik meczu, po zjedzeniu UNI-KĄSKÓW humor dopisze każdemu.

     

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe