...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Chleb Rondo

    Chleb Rondo

    Pieczywo z przewagą mąki żytniej, całymi ziarnami żyta oraz udziałem zakwasu żytniego, który dopełnia tradycyjny smak i świeżość aromatu pieczywa. Nietuzinkowy kształt - doskonale okrągły chleb.

    Chleb "Rondo" o nietypowym, doskonale okrągłym kształcie -  równym rancie, dzięki któremu kromka uzyskuje, regularny lekko zaokrąglony kształt.

    Pieczywo prezentowane premierowo na targach Bakepol 2017, wpisało się w tradycję smakową chleba żytniego na zakwasie oraz pozytywnie zaskoczyło doskonale owalnym, nowym kształtem.

    Chleb "Rondo" to niezwykle prosta receptura, na chleb żytnio - pszenny z 40 % udziałem Produktu UNIFERM FermFresh® Roggen, całych ziaren żyta w zakwasie żytnim. Dzięki niemu pieczywo ma wyraźny smak i aromat zakwasu oraz ziarnisty charakter jednakże z przewagą, typowego żytniego miękiszu.

    Więcej
  • Fermento forte

    Fermento forte

    Mieszanka o 30% dozowaniu do przygotowania pieczywa mieszanego z dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego, prosa, komosy ryżowej czerwonej oraz maku.

    Podstawą mieszanki jest pochodzący z Czech specjalnie wyselekcjonowany zakwas żytni z dodatkiem słodu jęczmiennego - Fermento Forte.

    Czysta etykieta.

     

     

    Więcej
  • Katalog reklam - Mistrz Branży listopad 2017

    Katalog reklam - Mistrz Branży listopad 2017

    Indeks reklam
    AKO
    CSB-System
    Csm Polska
    Erg-System
    Geth
    Jeremy
    Komplet Polska
    Lebo
    Lesaffre Polska
    Libra Polska
    Magorex
    Mapic
    Plus
    Prenumerata Mistrza Branży
    Prenumerata Mistrza Dekoracji
    Prospona
    Sempre Group
    Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa
    RP
    Targi Expo Sweet
    Targi FOOD-to-GO
    Uldo Polska
    Uniferm Polska
    Zeelandia

    Do zobaczenia na platformie ISSUU (okienko poniżej) lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

    Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

    Kiedy w styczniu 2017 r. przeprowadzałam wywiad z Pawłem Ochmanem, autorem bloga weganon.pl, jego książka była jeszcze w sferze marzeń i planów. Teraz to marzenie się spełniło. Nakładem wydawnictwa Znak ukazały się „Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”.

    Paweł Ochman jest weganinem, naukowcem i – jak sam o sobie mówi – czekoladożercą, wielbicielem wypieków i deserów na bazie czekolady. Jego książka idzie właśnie w tę słodką stronę, inspirując do wegańskich cukierniczych eksperymentów. Jest sezonowo, kolorowo, apetycznie. „Pyszności z roślin” to prawie 300 stron przepisów i inspiracji! Wiele z nich to powroty do smaków z dzieciństwa, ukazanie ich w nowej, roślinnej odsłonie. Sam autor przyznaje, że jego przygoda z cukiernictwem zaczęła się od zeszytu z przepisami mamy. Na początku książki znajdziemy rozdział „Warsztat cukiernika”, który pozwala czytelnikom przygotować się do domowej produkcji roślinnych słodkości, a pod koniec garść bazowych, podstawowych przepisów.

    Bez deseru dzień nie istnieje! Bo deser – wg Pawła Ochmana – ma cieszyć podniebienie, dostarczać cennych składników odżywczych i stanowić uzupełnienie pozostałych posiłków w ciągu dnia. Desery i wypieki Pawła Ochmana cieszą także oczy. Jego zdjęcia – znane już z bloga – mają niepowtarzalny styl, przyciągają piękną, nasyconą kolorystyką. Doskonale współgrają ze składnikami deserów i ciast, których podstawą nie są niezdrowe tłuszcze i biały cukier, ale to, co najlepsze: kasze, nasiona, owoce, wysokiej jakości czekolada, a także warzywa korzeniowe i rośliny strączkowe, bo „kuchnia roślinna nie zna granic w smaku i kształcie”.

    Są w książce Pawła Ochmana przepisy na mniejsze i większe słodkości, na wypieki świąteczne, roślinne wersje znanych z kuchni mam i babć ciast i deserów, receptury z dodatkiem warzyw, a także słodkie inspiracje z różnych stron świata (na przykład przepisy na francuskie magdalenki, włoskie biscotti, amerykańskie czekoladki Reese’s, szwedzkie bułeczki kanelbullar, hiszpańskie churros, tort szwarcwaldzki; wszystkie w wegańskiej odsłonie).

    „Słodka” przygoda Weganona trwa już 26 lat. Autor bloga zaprasza do udziału w niej, dając nam swoją książkę do rąk.

    Ewa Siuda-Szymanowska

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Paweł Ochman
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe