Centrala z recepturami wyposażona w wagę najazdową oraz wagę stołową do ważenia mikroskładników. Specjalnie przygotowane oprogramowanie sprawia, że przygotowanie ciast staje się proste i powtarzalne. Kontrolowanie produkcji i namiar surowców gwarantuje utrzymanie wysokiej jakości gotowych wyrobów.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
Więcej
-
Kastle z trwałą powłoką z mikrofazy
WięcejKastle wyróżnia wtopiona w dno pojemnika powłoka z mikrofazy (żadne wkładki papierowe czy ruchome gąbki). Materiał zabezpiecza przed przywieraniem kęsów i zapewnia właściwe wchłanianie wilgoci, którą oddaje każdy kęs. Najnowsza generacja mikrofazy z milionami mikrokanałów posiada jednocześnie niebywałe cechy osuszania. Pleśń i bakterie pozbawione są szans. Dobra izolacja chłodnicza podczas transportu dzięki dwuwarstwowej budowie.
-
Linie do bułek FORTUNA
WięcejFirma Fortuna z ponad 125 letnią tradycją oferuje wytrzymałe i precyzyjne dzielarki oraz linie do bułek dla każdej wydajności: do 5 tys. szt./h - kompaktowe dla małych rzemieślniczych zakładów. W przedziale 6-rzędowych linii: do 8 tys. szt./h linie do bułek ciętych lub bułek o nietypowych kształtach, jak też linie w konfiguracji ze stacją nacinania i znakowania. Dla produkcji przemysłowej- linie modułowe do pracy nawet w 3-zmianowym systemie. Szeroka paleta wzorów i kształtów bułek. Linie z reguły dostosowywane są w całości do specyfiki potrzeb klienta.
-
Fermentator mąki pszennej BAKER W
WięcejIDEALNE URZĄDZENIE DO WYTWARZANIA PODMŁODY PSZENNEJ.
Fermentator wyposażony w dotykowy panel sterowania, układ chłodzenia i magazynowania, czujnik temperatury, odpowietrznik, dysze myjące, dwa otwory spustowe. Specjalne mieszadło ze skrobakami, napędzane jest wysokiej jakości przekładnią. Dobór prędkości i czas mieszania gwarantuje uzyskanie podmłody pszennej najwyższej jakości.
-
Zaparzacz mąki i ziaren BAKER H
WięcejUrządzenie, w którym podgrzewa się mieszaninę mąki i wody do temperatury kleikowania skrobi. Przygotowaną zaparzkę po ostudzeniu wprowadza się do ciasta. Wykorzystanie zaparzki w recepturach gwarantuje: lepszy smak gotowego pieczywa, lepszą wilgotność i porowatość miękiszu, wydłużenie świeżości pieczywa.
-
Fermentator mąki żytniej BAKER R
WięcejNATURALNY SMACZNY CHLEB NA ZAKWASIE.
Praca fermentatora sterowana jest przez specjalny program dla produkcji i przechowywania zakwasu żytniego. Wprowadzanie danych i wizualizację realizuje dotykowy panel sterujący. Specjalne mieszadło ze skrobakami, napędzane jest wysokiej jakości przekładnią. Dobór prędkości i czas mieszania gwarantuje uzyskanie zakwasu najwyższej jakości.
Produkty promowane
Prezentacja produktów