Baseny zabudowane i niezabudowane wykonane z blachy kwasoodpornej grubości 1,5 mm.
Wszystkie płyty posiadają obrzeża od tyłu wysokości 50 mm, na bokach zagłębione celem zabezpieczenia przed rozlewaniem się wody na boki.
Typowe płyty posiadają zlewy tłoczone z otworem spustowym.
Typowe wymiary komór zlewów 500x500,500x400,400x400, głębokość 250 mm.
Wszystkie komory wspawane w blaty.
Zlewy, baseny o innych parametrach wg indywidualnych ustaleń.
Konstrukcja zlewu wykonana z profila kwadratowego zakończonego wkładką plastikową regulowaną.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
Więcej
-
Stoły wykonane ze stali kwasoodpornej i nierdzewnej
WięcejKonstrukcja stołu wykonana z rury kwadratowej zakończonej wkładką plastikową z regulacją.
Blaty stołu wykonane z blachy grubości 1,0 mm, od spodu wzmocnione płytą wiórową laminowaną przyklejone do całej blachy i zabezpieczone farbą przed działaniem wilgoci.
Półki stołu wykonane z listw ceowych lub pełne z blachy 1,0 mm.
Stoły wg życzenia klienta mogą posiadać drzwi uchylne na zawiasach lub przesuwne.
Szuflady wykonane z blachy o grubości 1,0 mm zawieszone na prowadnicach.
Stoły mogą posiadać także szafki. -
Polewy do lodów Terravita
WięcejDo oblewania lodów metodą zanurzenia lub natrysku w średnio- oraz wielkoprzemysłowych zakładach produkcyjnych.
Do oblewania lub dekoracji lodów oraz deserów lodowych w skali rzemieślniczej – manufaktury i lodziarnie.
Do oblewania lub dekorowania owoców mrożonych.
Do dekorowania chłodzonych ciast i tortów drip cake.O ofercie posiadamy polewy lodowo-cukiernicze typu drip cake oraz polewy typowo lodowe
Polewy do lodów są półproduktami otrzymywanymi z głównie z tłuszczu kokosowego, masła kakaowego, kakao, cukru, mleka, naturalnych barwników i aromatów jak i obszernej grupy różnorodnych dodatków. Głównie są przeznaczone do oblewania lodów w nowoczesnych wysoce wydajnych liniach produkcyjnych (metody zanurzeniowe jak i natryskowe), ale równie dobrze sprawdzają się w manualnych technikach powlekania stosowanych w „sprzedaży ulicznej”. Charakteryzują się doskonałym smakiem, sugestywną barwą i optymalną zróżnicowaną lepkością, co pozwala na ich indywidualny dobór do konkretnego wyrobu.
Spełnienie wymagań stawianych półproduktom przeznaczonym na rynek wielkoprzemysłowy zapewnia ( w oparciu o posiadane certyfikaty systemów jakości ISO, HAACP jak i BRC) pełną gwarancję satysfakcji również klientom niedużych, regionalnych wytwórni lodów łącznie z maleńkimi ulicznymi punktami sprzedaży lodów.
-
Polewa owocowa do lodów „Poltrusk”
WięcejJest to jedyna polewa owocowa, która ze względu na ogromny popyt jakim się cieszy została pozostawiona w naszej ofercie w swojej podstawowej formie. Pełen truskawkowy smak, charakterystyczna „trafiona” barwa znakomite walory techniczne są podstawą niemalejącego zainteresowania rynku tą polewą.
-
Polewa do lodów „Polar Biały”
WięcejProdukt z rodziny polew typu Polar jednakże o śnieżno białej kolorystyce doskonałej mlecznej charakterystyce.
Otrzymywana na bazie znakomitego tłuszczu kokosowego ze znaczącym dodatkiem wysokiej klasy komponentów.Ze względu na bardzo niską lepkość pokrywa produkt maksymalnie cienką warstwą smacznej śmietankowo-waniliowej polewy. Jednym z jej znaczących walorów jest jej cena skalkulowana na poziomie wybitnie zachęcającym do zakupu a przede wszystkim jej wysoka elastyczność zastosowań bez względu na technologiczne priorytety.
-
Polewa do lodów „Deczek”
WięcejPółprodukt najwyższej półki asortymentowej. Stworzony na bazie miazgi kakaowej cukru, tłuszczu mlecznego i wysokiej klasy emulgatorów i aromatów. Polewa ta przeznaczona jest głównie do oblewania lodów celem uzyskania optymalnej, kruchej(strzelającej) doskonałej w smaku, świetnie wybarwionej warstwy o smaku prawdziwej czekolady na oblewanym wyrobie.
Produkty promowane
Prezentacja produktów