Zobacz nasz Katalog Receptur Wielkanocnych, który powstał na bazie receptur biorących udział w Plebiscycie "Receptury Wielkanocne".
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
Owoce w żelu Grados
WięcejWyprodukowane z wysokiej jakości surowców, stanowią doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju deserów, naleśników oraz wyrobów cukierniczych.
Zawierają 60% całych owoców zawieszonych w lekkim klarownym żelu.
W ofercie Grados znajdziemy takie smaki jak:
- Wiśnia
- Truskawka
- Czarna porzeczka
- Czerwona porzeczka
- JagodaProdukty te pakowane są w wygodne plastikowe opakowania o masie 3kg.
-
Sosy marki Cresco Italia
WięcejWysokiej jakości owocowe i nieowocowe sosy marki Cresco Italia są doskonałym dodatkiem do deserów lodowych i gofrów.
W swojej ofercie sosów firma Martin Braun posiada szeroką gamę smakową.
W wyrobach adresowanych i polecanych dla najmłodszych konsumentów świetnie zdają egzamin sosy:różowy-błyszczący oraz o smaku gumy do żucia.Te zaawansowane technologicznie produkty stworzone specjalnie z myślą o dzieciach pozbawione są jakichkolwiek sztucznych barwników.
Wszystkie sosy Cresco Italia dostępne są w sprzedaży w nowych butelkach. Zmieniła się zarówno szata graficzna, jak i kształt butelek. Zgodnie z aktualnymi trendami nowe butelki mają ergonomiczny kształt, ułatwiający trzymanie w ręku. Są wykonane z miękkiego tworzywa, dzięki czemu nie powodują u konsumenta wysiłku przy wyciskaniu sosu. Nowa, kolorowa szata graficzna sprawia, iż produkt atrakcyjnie prezentuje się np. na ladzie z lodami. -
Biblioteka archiwalnych numerów Mistrza Branży - rocznik 2012 (ISSUU)
WięcejZapraszamy do zapoznania się z archiwalnymi numerami Mistrza Branży z roku 2012. Dzięki platformie ISSUU magazyn można oglądać na każdej przeglądarce internetowej, natomiast preferowanym urządzeniem jest tablet. Zapraszamy do lektury.
Przy okazji zachęcamy do wykupienia rocznej prenumeraty - to tylko 149 zł za 10 numerów wraz z kosztami wysyłki.
Przenieś sie na kanał ISSUU Mistrza Branży - tutaj
Poszczególne numery:
Mistrz Branży styczeń-luty 2012
Przykładowy numer (styczeń-luty 2012)
-
Mieszanka na ciasto jogurtowe APC 10 kg
WięcejMieszanka biszkoptowo-jogurtowa do wypieku ciast z owocami i kremami budyniowymi, gwarantuje stabilność i łatwość produkcji oraz utrzymanie dużej ilości owoców, co czyni z niej najlepszą bazę pod owoce i galaretki.
Zastosowanie:
Blaty pod ciasta deserowe, keksy, muffinki.Zalety:
Dodatek jogurtu zapewnia wilgotność i długą świeżość ciasta oraz gwarantuje naturalny smak. -
Dżem APC z czarnej porzeczki 7 kg
WięcejProdukt o odpowiednio zżelowanej konsystencji, otrzymany przez obróbkę termiczna owoców i ich przecierów. Naturalny smak i aromat sprawiają, że przypominają one tradycyjne domowe konfitury.
Zawartość owoców: 35%
Zawartość cukry: 60%Zastosowanie
Komponent owocowy do smarowania tortów, przekładania ciast i ciastek, do nadziewania wyrobów cukierniczych po wypieku.
dekoracja deserów oraz różnych potraw gastronomicznych.Zalety
Konsystencja galaretki – krajalna.
Intensywny i naturalny aromat i smak.
Produkty promowane
Prezentacja produktów