...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Chleb Kozacki

    Chleb Kozacki

    Produkt inspirowany tradycyjnym chlebem z Ukrainy.

    Wyjątkowo smaczne pieczywo, w którym zastosowano specjalną mąkę żytnią, posiada chrupiącą i popękaną skórkę, zwarty miękisz oraz zachowuje świeżość przez długi czas.

    Zawartość powideł śliwkowych znakomicie wzbogaca walory smakowe produktu, nadając mu charakterystyczny smak, a także pozytywnie wpływając na jego świeżość.

    Produkt stanowi doskonałe źródło cennych wartości odżywczych, takich jak witaminy B1, fosforu, cynku, miedzi oraz białka, charakteryzuje się także niską zawartością tłuszczów nasyconych oraz wysoką zawartością błonnika pokarmowego.

    Czysta etykieta


    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Uldo Polska
    sprzedawca
    ULDO Polska
  • Produkcja wyrobów cukierniczych

    Produkcja wyrobów cukierniczych

    Wyroby cukiernicze. Tom II. Technologie produkcji cukierniczych. Część 1
    Magdalena Kaźmierczak
    Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

    Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu , korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.



    Wyroby cukiernicze. Tom II. Technologie produkcji cukierniczych. Część 2
    Magdalena Kaźmierczak
    Zakres:
    kwalifikacja T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych)
    Podręcznik do nauki:

    • zasad bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego,
    • rozpoznawania i charakteryzowania typowych wyrobów ciastkarskich,
    • korzystania z gotowych przepisów i procedur,
    • unikania najczęściej popełnianych błędów prowadzących do wad końcowych produktów.


    Wyroby cukiernicze. Tom I. Technika w produkcji cukierniczej
    Katarzyna Kocierz
    Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).

    Autorka opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn do produkcji i przechowywania wyrobów. Poruszyła także zagadnienia z zakresu BHP i PKZ.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży czerwiec 2020

    Mistrz Branży czerwiec 2020

    Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni. Zobacz, co jeszcze znajdziesz w najnowszym wydaniu Mistrza Branży. Po burzy zawsze wychodzi słońce. A po pandemii… ?

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

     

     

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Piec C-series Sveba Dahlen

    Piec C-series Sveba Dahlen

    Piec obrotowy C-series jest piecem kompaktowym, zaprojektowanym tak, aby umożliwić instalację w pomieszczeniach o ograniczonej powierzchni. Wykonanie pieca gwarantuje efektywny, równomierny i prosty w obsłudze wypiek. Piece obrotowe C-series mogą być stosowane do wypieku szerokiej gamy produktów: chleba, bułek, bagietek, wypieków cukierniczych, itp.


    Izolowana podłoga w energooszczędnej wersji ECO (opcja).
    Dostępny w czterech różnych wymiarach.
    Ogrzewanie: elektryczne, gazowe, olejowe.
    Doskonała izolacja termiczna wełną skompresowaną.
    Kulowy system zaparowania.
    Szyba rewizyjna w drzwiach wykonana ze szkła odbijającego ciepło, dobrze oświetlona.
    Piec szybko się dogrzewa, co gwarantuje duże oszczędności energii.
    Drzwi otwierane na prawą stronę.
    Maksymalna temperatura wypiekowa 350°C.
    Wózek wypiekowy mocowany na platformie obrotowej lub zawieszony na haku.
    Płynna regulacja prędkości pracy turbin nadmuchowych - funkcja szczególnie przydatna przy wypieku serników i delikatnych produktów.
    Okap nad piecem.
    Duża szyba rewizyjna (opcja)

     

    Akcesoria dodatkowe

    • Mocowanie wózka na platformie obrotowej
    • Automatyczne podnoszenie wózka
    • Drzwi otwierane na lewą stronę
    • System AES – wentylator na lufcie
    • Zegar tygodniowy
    • Podwójna szyba w drzwiach
    • Przeszklony tył pieca

     

    Zobacz katalog PDF >>

    Więcej
  • Ciasto owsiane

    Ciasto owsiane

    100% mieszanka do produkcji ciast owsianych o wyraźnym smaku owsa i wyczuwalnych płatkach owsianych

    ZALETY

    • Mieszanka zawiera 40% płatków owsianych
    • Łatwa i powtarzalna produkcja
    • Nadaje się do wypieku ciast z owocami śiweżymi i mrożonymi
    • Doskonale utrzymuje bakalie w strukturze ciasta

     

    Zobacz PDF z recepturami >

    Więcej

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe