...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Miesiarka MR

    Miesiarka MR

    Miesiarka ramowa MR przeznaczona do miesienia ciasta i ubijania mas. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w budowie maszyn oraz sugestiom klientów z branży piekarniczej i cukierniczej powstało urządzenie spełniające wszystkie parametry techniczne niemożliwe do osiągnięcia w innych miesiarkach.

    Rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne mieszanie ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymieszaniem surowców.

    Zalety: indywidualny dobór prędkości obrotów miesidła w zakresie 40-300 obrotów/min, programowanie 20 receptur (w każdej recepturze możliwość 7-krotnej zmiany prędkości i czasu), zapisywanie nazw produktów w menu, sterowanie wszystkimi funkcjami z poziomu pulpitu.

    Proponujemy również wykonanie w pełni nierdzewne.

     

    Więcej
  • Miesiarki spiralne

    Miesiarki spiralne

    Miesiarki są urządzeniami piekarniczymi, które służą do mieszania różnego rodzaju ciast. Bez tego rodzaju sprzętu niemożliwe byłoby funkcjonowanie cukierni i piekarni, pizzerii oraz restauracji.

    Dobór odpowiedniej miesiarki do ciasta zależny jest m.in. od tego, jaką ilość ciasta wyrabia się podczas dnia pracy. IBIS posiada w swojej ofercie kilka modeli miesiarek do ciast – miesiarkę spiralną z dzieżą stałą 45–80 l, 120–250 l, miesiarkę spiralną z dzieżą wyjezdną, miesiarkę kątową oraz z narzędziami wymiennymi.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS
    sprzedawca
    IBIS
  • Barwniki Perłowe - Metalizowane

    Barwniki Perłowe - Metalizowane

    Nowe połyskliwe pyłki to dawne barwniki metalizowane w proszku z ulepszoną formułą.

    Pyłki perłowe (Pearl Dusts) o najmniejszej frakcji stworzone zostały z myślą o pracy z aerografem o średnicy dyszy poniżej 0,4mm.

    Pyłki metaliczne (Metallic Dusts) można stosować w aerografach o średnicy dyszy 0,4mm oraz większej.

    Pyłki brokatowe (Shimmering Dusts) natomiast doskonale sprawdzą się w dekorowaniu ręcznym za pomocą pędzelka.

    Rewolucyjny pyłek brokatowy (Sparkling Dust) z widocznymi drobinkami nadaje niepowtarzalny wygląd dekoracjom zarówno z masy cukrowej jak i papieru waflowego. Doskonały przy wykończeniach, aby nadać blasku cukierniczym dziełom.

    Wszystkie produkty w tej linii, po wymieszaniu z wodą lub alkoholem, tworzą jednolitą farbę, którą jednowarstwowo pokryć można dekorowaną powierzchnię tworząc niepowtarzalny efekt metalicznego połysku.

     

     

    Więcej
  • Wysokopłynna mleczna czekolada do fontann - Callebaut

    Wysokopłynna mleczna czekolada do fontann - Callebaut

     Czekolada belgijska Callebaut  w opakowaniu 2,5 kg.

    Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o podwyższonej płynności, o zrównoważonym smaku mleka, kakao i karmelu. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się.

    Czekolada w 100% oryginalna.

    Czekolada dedykowana przede wszystkim do fontann czekoladowych, ponieważ nie wymaga upłynniania dzięki podwyższonej zawartości masła kakaowego. Nadaje się również do sporządzania nadzień, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).


    Charakterystyka:

    • Smak:bardzo intensywna głębia pozostawiająca długotrwały posmak z wyraźnym akcentem wanilii, mleka i masła kakaowego
    • Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia.
    • Min. kakao 37,8 %
    • Waga opakowania: 2,5 kg
    • Data przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji.
    • Produkt Koszerny

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Callebaut / Cukieteria
    sprzedawca
    Sempre
  • Masa Daisy Paste

    Masa Daisy Paste

    Dzięki masie Daisy Paste i matom silikonowym piękne, elastyczne koronki można zrobić w kilka chwil.

    Wystarczy nieco podgrzać masę w kuchni mikrofalowej a następnie rozsmarować na macie silikonowej.

    Wykonaną dekorację można od razu zdjąć z maty silikonowej bez konieczności podsuszania w piekarniku jak to miało miejsce w przypadku mas poprzedniej generacji. Koronki z masy są elastyczne i trwałe, zastygają dopiero po kilku godzinach. Masa jest biała i można ją barwić.

     

    Więcej
  • Katalog reklam Mistrza Dekoracji #05

    Katalog reklam Mistrza Dekoracji #05

    Indeks firm
    Ambasador 92
    Bakels
    Cake Festival Poland
    FoodColours
    Master Martini Polska
    PAN Centrum Słodkiej Dekoracji
    Sempre Group
    Targi Bakepol
    Torcik.net

    Zobacz na ISSUU katalog reklam numeru #05 lub ściągnij plik PDF (10MB)

     

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Dekoracji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe